Arnold Schwarzeneggers fina hyllning av Bruce Willis: ”En stor stjärna”

Arnold Schwarzeneggers fina hyllning av Bruce Willis: ”En stor stjärna”

Sofie Landgren
25 juni 2024 kl. 12:00

”Han är fantastisk”

Arnold Schwarzenegger hyllar och berömmer sin "Expendables"-medspelare Bruce Willis och säger att han alltid kommer att bli ihågkommen som en actionhjälte.

Arnold Schwarzeneggers fina hyllning av Bruce Willis: "En stor stjärna"
Foto: Netflix / Saban Capital Group.

Arnold Schwarzeneggers hyllning till Bruce Willis

År 2022 meddelade Bruce Willis familj att skådespelaren kliver bort från rampljuset och lägger karriären på hyllan efter att han diagnostiserats med afasi, en språkstörning som orsakas av hjärnskador som påverkar en persons förmåga att kommunicera. Familjen publicerade ett gemensamt uttalande via sociala medier som tillkännagav att skådespelaren skulle gå i pension, och trots att vi inte kommer att kunna njuta av att se Bruce i nya actionfilmer så har han definitivt gett världen ett filmarv som heter duga.

Fina ord från kollegan

Arnold Schwarzenegger och Bruce Willis medverkade båda i Sylvester Stallones hyllade actionfilmer The Expendables (2010) och The Expendables 2 (2012) och har sedan dess haft en god relation till varandra. Ett år efter nyheten om att Bruce lagt hatten på hyllan kom tog kollegan Arnold Schwarzenegger chansen att hylla skådespelaren och hans imponerande karriär i en intervju med CinemaBlend.

– Jag tycker att han är fantastisk. Han har alltid varit, år efter år, en enorm, enorm stjärna. Och jag tror att han alltid kommer att bli ihågkommen som en stor, stor stjärna. Och som en otroligt snäll man. Jag förstår att han under hans omständigheter, hälsomässigt, var tvungen att gå i pension. Men i allmänhet, du vet, vi går aldrig riktigt i pension. Actionhjältar, de laddar bara om, säger Arnold under intervju.

Och visst har han rätt vår gode Arnold, Bruce är, och kommer alltid att förbli, en av världens mest uppskattade actionhjältar. En actionhjälte som verkligen förtjänar att minnas som en sådan.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL