Bruce Willis dotter med ny positiv uppdatering om stjärnans hälsa

Bruce Willis dotter med ny positiv uppdatering om stjärnans hälsa

Emil Oscar Rasmussen
30 maj 2024 kl. 09:15

Förklarar de många offentliga hälsouppdateringarna

Bruce Willis äldsta dotter, Rumer Willis, delade med sig av en positiv uppdatering om filmstjärnans hälsostatus när hon gästade "TODAY" under gårdagen.

Det var i mars 2022 som Bruce Willis och hans familj meddelade att filmstjärnan skulle pensionera sig från skådespeleri efter att ha drabbats av afasi, ett sjukdomstillstånd som bland annat försämrar skriv- och talförmågan.

Ett knappt år senare blev det känd att Willis tillstånd hade förvärrats och att han då diagnostiserats med frontallobsdemens. Sedan den punkten har uppdateringarna om Bruce Willis hälsa varit återkommande från skådespelarens nära och kära.

Många av hälsouppdateringarna har varit hjärtskärande, men familjen har också varit noga med att markera när de upplevt att media vinklat situationen fel. De har också sett till att komma med många positiva uppdateringar om Willis situation – en typ av uppdatering som dottern Rumer Willis nu delat med sig av.

Bruce Willis dotter med ny positiv uppdatering om stjärnans hälsa
Skärmdump från Instagram @rumerwillis

Rumer Willis ord om Bruce Willis och förklaringen till de offentliga uppdateringarna

Så sent som i början av månaden gav Rumer Willis en positiv uppdatering om Bruce Willis tillstånd, då hon sa att det går bra för pappan och att det varit fint att få se honom med hennes egen dotter.

I ett besök hos TODAY upprepar hon nu de orden, och menar att Bruce Willis mår bra under omständigheterna.

– Det går så bra för honom, säger Rumer Willis på frågan om pappans tillstånd.

Rumer, som är musiker och på plats i New York som stående artist på Café Carlyle, upprepar också att hon träffade Bruce Willis precis innan hon lämnade för New York och säger att han är "så fin" med hur han behandlar hennes ettåriga dotter.

I intervjun förtydligar Rumer också varför familjen gör så många uppdateringar om Bruce Willis hälsa i offentligheten.

– Vår sårbarhet och transparens som familj om vad han går igenom är väldigt viktig för mig eftersom det kan påverka andra familjer som på något sätt kämpar med liknande saker, eller ge mer uppmärksamhet till sjukdomen i hopp om att hitta ett botemedel eller något annat som kan hjälpa, förklarar Rumer.

Fler nyheter hittar du på Filmtopp.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL