Vinnarna av Paradise Hotell

KLART: Paradise Hotel kommer tillbaka: ”Det har funnits en önskan”

  • Viaplay
Filmtopp
12 januari 2024 kl. 11:01

Viaplay bekräftar nyheten

"Paradise Hotel" kommer tillbaka till sitt grundformat. Det bekräftar Viaplay i ett pressmeddelande. Premiärdatum och programledare kommuniceras senare.

Nu står det klart att Paradise Hotel kommer tillbaka med sitt klassiska format. Inspelningarna är planerade att dra igång på Playa Nix under våren, detta meddelar Viaplay i dag, fredag.

Det är inget snack om att Paradise Hotel varit ett av de mest omtalade och populäraste programmen på både TV3 och Viaplay. Efter allvarliga anklagelser om sexualbrott under inspelningen valde produktionen att ta paus på obestämd tid. Man släppte då en säsong med den snällare varianten Paradise där Tone Sekelius är programledare. Men nu kommer alltså programmet tillbaka med en helt ny säsong i sitt ursprungliga format. 

Så här säger Viaplay Groups innehållschef i Sverige, Joakim Franke, om beskedet: 

– Vi har sett att det funnits en önskan att gå tillbaka till grundformatet Paradise Hotel och ser fram emot att påbörja inspelningen i Mexiko. Våra svenska PH-fans har något att längta till.

KLART: Paradise Hotel kommer tillbaka: ”Det har funnits en önskan”
Foto: Viaplay.

"Vi kommer verkligen maxa den här säsongen"

Paradise Hotel återvänder till sitt ursprung. I parceremonierna kommer deltagarna på nytt att bilda mixade par, och tidigare deltagare från programmet kan dyka upp för att krydda upp stämningen.

Tittarna kan förvänta sig intensiva känslor, sena nätter, dramatiska vändningar och ökade intriger när alla kliver in i huset för att delta i spelet. Dessutom kommer deltagarna fortsätta ha möjligheten att sova i separata sängar på hotellet, detta skriver Viaplay.

– Vi kommer verkligen maxa den här säsongen med roliga och nostalgiska inslag kryddade med olika comebacker, säger Joakim Franke. 

Den nya säsongen av Paradise Hotel kommer att spelas in i Playa Nix, samma hus i Mexiko som "Paradise" äger rum på. Besked runt premiärdatum och programledare kommer att ges längre fram.

Att man tar tillbaka det nya formatet påverkar inte den redan inspelade andra säsongen av "Paradise" på Viaplay. Även i det fallet får vi vänta lite på alla detaljer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL