Robinson 2022: Hanna Bergwall

Robinson 2022: Hanna Bergwall

Filmtopp
Uppdaterad 13 maj 2022 kl. 08:08 | Publicerad 10 maj 2022 kl. 08:00

En av säsongens starkaste deltagare

Hanna Bergwall har tagit sig långt i Robinson 2022 och är på god väg mot den stora finalveckan. Här tittar vi på vad som tagit henne så långt i tävlingen.

Hanna Bergwall är en av de deltagare som funnits med längst i Robinson 2022. Men hon spenderade en stor del av programmet i karantän tillsammans med sin småländske lagkamrat Filip Johansson, vilket höll de båda borta från där det verkligen brände till i tävlingen. Sedan de två tog sig tillbaka har Hanna stuckit ut som en av de mest omtyckta i sin omgivning. 

Mer läsning:

Robinson 2022: Hanna Bergwall
Foto: TV4.

Ålder: 26
Bor: Stockholm
Yrke: Jurist/opinionsbildare
Personlig sak: Gigantisk roman

Medan majoriteten av de andra deltagarna sett till att spara på sina krafter mellan varven, har Hanna spenderat en stor del av sin tid i karantän med att hålla sig i skick genom att springa. Om inte det är nog med tecken på hennes fighter-mentalitet, så har vi även fått se henne gå långt i tuffa statiska tävlingar. Särskilt minns vi henne i utmaningen där deltagarna skulle hålla uppe en påse fylld med vätska så länge som möjligt.

Hannas kämparglöd är bara en av de egenskaper som gjort att hon kommit in i gruppen väl och tagit sig långt i Robinson 2022...

Räds inte att konfrontera andra

Hanna Bergwall har på senare tid blivit mångas favorit för att hon vågar säga det hon tycker och tänker. Nyligen fick vi se henne konfrontera Tommie Gyllin efter att han gett uttryck för vad hon menar är ett föråldrat sett att se på kvinnor. Detta har kanske framför allt fått Desirée Renfors att beundra henne. 

Känslan är att Hanna med hennes goda position bland de andra på ön är en av de som tar sig hela vägen till finalveckan i Robinson 2022. Väl där blir det spännande att se hur långt hon kan komma att ta sig. Kanske är det även hon som vinner alltihop och packar med sig hem Robinson-statyetten.

Du följer Hanna Bergwalls resa i Robinson 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL