Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Filip Johansson

Robinson 2022: Filip Johansson

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
09 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
09 maj 2022

Årets vinnare av Robinson är en äventyrsguide från Vimmerby

Smålänningen Filip Johansson är vinnaren av Robinson 2022. Här tittar vi på vad som gjort honom till den vassaste spelaren.

Inför starten av Robinson 2022 klev Filip Johansson in i Lag Syd som tidigt in på säsongen skulle komma att bli hårt drabbat av coronaviruset. Således fick flera av hans lagkamrater lämna tävlingen medan Filip som inte smittades istället höll sig isolerad ute på ön i en slags karantän.

Mer läsning:

När Filip och lagkamraten Hanna Bergwall väl fick ansluta sig till de andra tävlande lagen var det uppenbart hur peppade de var på att få göra Robinson fullt ut. Därefter vät säsongens vinnare Filip till att bli en av de mest respekterade spelarna. 

Mer läsning:

Filip Johansson i Robinson 2022. Foto: TV4.
Filip Johansson i Robinson 2022. Foto: TV4.

Namn: Filip Johansson
Ålder: 32 år
Bor: Vimmerby
Yrke: Äventyrsguide
Personlig sak: Skäggkam

Det är tydligt att Filip Johansson varit en av de mest tillmötesgående och omtyckta deltagarna i Robinson 2022. Men vi skulle ha klart för oss att det är hans goda egenskaper som gjort honom till den farligaste spelaren. När Filip talat till tittarna – och med väl valda allierade på ön – har det framkommit hur bra koll han faktiskt har på spelet. Ständigt analyserande håller han koll på alla möjliga utfall ute på ön.

Filip Johansson vinnare av Robinson 2022

När säsongen led mot sitt slut kunde vi konstatera Filip Johansson som vinnaren av Robinson 2022. Vad det var som fick honom att komma dit? Som vi ser det har han flera starka sidor som gjort honom till den slutgiltiga segraren. Dels att han uthärdat på ön i en dryg månads tid, men också hans förmåga att bygga starka relationer. När det kommer till hans fysiska insatser har Filip visat sitt värde i flera tävlingar. Om hans fysik räcker hela vägen i en finalvecka är något vi får vänta och se. Här spelar det in vilka som kommer att få fördelar på vägen – det är enklare att tävla med energin som kommer av en mätt mage.

Du följer "Robinson" på TV4 och C More.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL