Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Robinson 2022: Filip Johansson

Robinson 2022: Filip Johansson

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
09 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
09 maj 2022

Är årets vinnare av Robinson en äventyrsguide från Vimmerby?

Smålänningen Filip Johansson är en av deltagarna i Robinson 2022 som bitit sig fast. Här tittar vi på vad som gör honom till en av de vassaste spelarna.

Inför starten av Robinson 2022 klev Filip Johansson in i Lag Syd som tidigt in på säsongen skulle komma att bli hårt drabbat av coronaviruset. Således fick flera av hans lagkamrater lämna tävlingen medan Filip som inte smittades istället höll sig isolerad ute på ön i en slags karantän.

När Filip och lagkamraten Hanna Bergwall väl fick ansluta sig till de andra tävlande lagen var det uppenbart hur peppade de var på att få göra Robinson fullt ut. Sedan dess har Filip vuxit till att bli en av de mest respekterade spelarna. 

Mer läsning:

Filip Johansson i Robinson 2022. Foto: TV4.
Filip Johansson i Robinson 2022. Foto: TV4.

Namn: Filip Johansson
Ålder: 32 år
Bor: Vimmerby
Yrke: Äventyrsguide
Personlig sak: Skäggkam

Det är tydligt att Filip Johansson anses vara en av de mest tillmötesgående och omtyckta deltagarna i Robinson 2022. Men vi ska ha klart för oss att det är hans goda egenskaper som gör honom till en av de farligaste spelarna. När Filip talar till tittarna – och med väl valda allierade på ön – framkommer det hur bra koll han faktiskt har på spelet. Ständigt analyserande håller han koll på alla möjliga utfall för de tävlande.

Vinner Filip Johansson Robinson 2022?

Säsongen börjar dra ihop sig, så vad talar för för att Filip Johansson kan ta sig hela vägen i mål? Som vi ser det har han flera starka sidor som gör honom till en stark kandidat. Dels att han uthärdat på ön i en dryg månads tid, men också hans förmåga att bygga starka relationer. När det kommer till hans fysiska insatser har Filip visat sitt värde i flera tävlingar. Om hans fysik räcker hela vägen i en finalvecka är något vi får vänta och se. Här spelar det in vilka som kommer att få fördelar på vägen – det är enklare att tävla med energin som kommer av en mätt mage.

Du följer Filip Johanssons resa i Robinson 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL