Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Tommie Gyllin

Robinson 2022: Tommie Gyllin

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
03 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
03 maj 2022

Tommie Gyllin gör starkt avtryck i årets Robinson

Tommie Gyllin är en av utmanarna som har kommit in i Robinson 2022. På kort tid har han etablerat sig som en av de starkaste deltagarna.

Mångsysslaren Tommie Gyllin kom in som utmanare i Robinson 2022 och vi kan lugnt säga att han befäst en stark position på den karibiska ön. Om han kommer att gå hela vägen och faktiskt vinna programmet kan vi än så länge bara spekulera kring. Men det är hög tid att ta honom som en allvarlig kandidat till att plocka hem Robinson-statyetten.

Mer läsning:

Robinson 2022: Tommie Gyllin
Foto: TV4.

Namn: Tommie Gyllin
Ålder: 38
Bor: By Kyrkby/Kumla
Yrke: Mångsysslare
Personlig sak: Jenga

Robinson 2022 har varit en historisk säsong med flertalet rockader, inte minst har vi fått se ön fyllas på med både Lag Öst och Lag Väst bildas. Lägg därtill på den nya regeln med att deltagare tävlar i Gränslandet redan från starten. Drygt trettio avsnitt börjar vi verkligen sålla agnarna från vetet vad gäller vilka deltagare som känns allra starkast.

Rör om i grytan

Tommie Gyllin har på kort tid visat att han är där för att spela spelet fullt ut. Det vill säga att han, trots viss lojalitet, inte räds att hugga någon i ryggen om det så skulle behövas. Av just denna anledning har han också skapat sig en och annan fiende på ön. Men Gyllin verkar ha inställningen att han inte behöver komma överens med precis alla, och att stämningen kan vara god även om man inte drar jämnt.

Vinner Tommie Gyllin Robinson 2022?

Genom att komma in mycket senare än de som tävlat från starten är Tommie Gyllin mer pigg och fräsch än de flesta av deltagarna. Med sin starka fysik har det gått bra för honom i de olika tävlingarna. Han anses vara ett av de största hoten i en eventuell finalvecka. Vi får se ifall Tommie kan spela skickligt nog för att ta sig hela vägen i mål. Däremot kan vi med säkerhet konstatera att avslutningen på Robinson 2022 börjar bli ruskigt spännande. 

Du följer Tommie Gyllins resa i Robinson på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL