Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Linn Lund

Robinson 2022: Linn Lund

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 april 2022

En av de starkaste profilerna i årets säsong

Linn Lund är en av deltagarna i Robinson 2022. Här tar vi en närmare titt på vad som kännetecknar hennes medverkan i årets säsong.

Kanske kände du igen Linn Lund redan innan Robinson 2022 drog igång. Det vore inte särskilt konstigt då hon medverkat i programmet förut, närmare bestämt 2019. Därför fick hon den här säsongen befinna sig i sidoprogrammet Gränslandet från start. Där träffade hon sin goda vän Mattias Pettersson, som tillsammans med henne tog sig in i Robinson 2022 och bildade den starka kärnan i Lag Öst. Det blev då alldeles uppenbart att hon kommit till ön för att stanna.

Mer läsning:

Robinson 2022: Linn Lund
Foto: TV4.

Namn: Linn Lund

Ålder: 32 år

Bor: Nälden,

Yrke: skogsinspektör

Personlig sak: lakan

Skicklig på att spela spelet

Under säsongens gång har det blivit tydligt att Linn Lund tillhör de deltagare som tänker mest på själva spelet, snarare än den sociala aspekten. Linn är hela tiden med och skissar upp planer och håller stenkoll på de olika möjliga utfallen. Det är kanske så det blir av naturliga skäl när man varit med i programmet förut. Hur som helst trivs denna pratkvarn bäst med att ha kontroll som spindeln i nätet.

Vinner Linn Lund Robinson 2022?

Det finns flera tänkbara kandidater när det kommer till vem som vinner Robinson 2022. Linn Lund, som varit med i över trettio avsnitt den här säsongen, har hittills visat sig vara en självklar kandidat. Vid en ny sammanslagning kan vi därför räkna kallt med att hon kommer ta en position som ger henne ett bra utgångsläge inför fortsättningen. Men det finns flera som har en stark position i årets säsong, från Lag Nord-ledaren Peter Szabo till nykomlingen Tommie Gyllin. Ifall Linn faktiskt kommer att gå hela vägen och vinna är därför svårt att säga – men det blir spännande att se.

Du följer Linn Lunds resa i Robinson 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL