Robinson 2022: Joel Häggblom

Robinson 2022: Joel Häggblom

Filmtopp
Uppdaterad 13 maj 2022 kl. 08:05 | Publicerad 21 april 2022 kl. 08:04

En av årets mer tongivande deltagare

Joel Häggblom är en av de mest framträdande deltagarna i Robinson 2022. Det börjar onekligen bli dags att ställa oss frågan ifall Joel kommer vinna programmet.

Joel Häggblom är med i Robinson 2022 och har bidragit med mycket energi till den pågående säsongen. Detta både på gott och ont eftersom han förutom att tillföra positivitet också yttrat sitt missnöje. Häggblom gjorde det ofta tydligt att han inte alltid trivdes med sin tillvaro i Lag Nord. Ja, Häggblom verkar vara den typ som inte håller inne på sina känslor utan istället lever ut dem.

Robinson 2022: Joel Häggblom
Foto: TV4.

Ålder: 25 år
Bor: Stockholm
Yrke: Hotellreceptionist

Personlig sak till programmet: Tuggummi

Men sedan starten och drygt 20 avsnitt in har Häggblom bitit sig fast. Detta trots att han såg ut att ligga illa till i Lag Nord som han tillhörde under säsongens första halva. Men Häggblom lyckades hålla ut innan ett förödande öråd skulle komma och skicka ut honom till Gränslandet.

Kommit till sin rätt i Lag Öst

Efter en sammanlagning fick Joel Häggblom byta över från Lag Nord till Lag Öst, som också önskade att han skulle komma dit. Det råder inga tvivel om att Häggblom kommit in bra i sitt nya lag där han får samarbeta tillsammans med sin stora Robinson-idol, Mattias Pettersson

Det råder inga tvivel om att Joel Häggblom är en överlevare och han ser ut att vara här för att stanna. Om han har vad som krävs för att ta sig hela vägen och vinna Robinson 2022 återstår att se. Men en sak är säker: det blir spännande att vidare följa hans resa i tävlingen.

Du följer Joel Häggblom i Robinson 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL