Trailern till Spirited – julfilmen med Will Ferrell & Ryan Reynolds

Trailern till Spirited – julfilmen med Will Ferrell & Ryan Reynolds

  • Apple TV+
02 november 2022 kl. 18:11

Stjärnduon i förvandlad klassiker

Nu har den officiella trailern landat till Apple TV+ Charles Dickens-inspirerade "Spirited" med Will Ferrell och Ryan Reynolds. Se den här!

Det var i mitten av oktober vi fick se den allra första teasern. Nu har Apple TV+ släppt den officiella trailern till Will Ferrell och Ryan Reynolds kommande julfilm som går under namnet Spirited.

Filmen kommer baseras på Charles Dickens klassiska julsaga A Christmas Carol och ger den en modern spinn. I det här fallet handlar berättelsen om spöken som hemsöker en person med stort förakt mot julen och allt vad den står för – i hopp om att lyckas vända dennas syn på högtiden. Twisten är att berättelsen för första gången kommer att berättas ur vålnadernas perspektiv.

Spirited beskrivs som en musikal, och ingen mindre än Ben Pasek, som ligger bakom den Oscarsbelönade musiken till La la land från 2016, har skrivit soundtracket.

Vi kommer att få se de stora stjärnorna Will Ferrell och Ryan Reynolds ackompanjeras av skådespelare som Octavia Spencer, Joe Tippett, Aimee Carrero, Sunita Mani, Jen Tullock, P. J Byrne, Marlow Barkley och Amanda Cleghorn.

Spana in trailern till "Spirited" här nedan:

Filmen har biopremiär på utvalda biografer den 11 november, och släpps för streaming på Apple TV+ den 18 november.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL