Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se klipp ur Länge leve Bonusfamiljen

Se fem klipp ur Länge leve Bonusfamiljen

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
25 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
25 november 2022

Ladda upp inför biopremiären!

Den 2 december är det biopremiär för "Länge leve Bonusfamiljen". Nu kan du värma upp med att se fem klipp ur filmen som regisserats av Felix Herngren.

Hur länge ska man kämpa för sitt äktenskap och kan man förlåta otrohet? Nu är det inte långt kvar till premiären för långfilmen Länge leve Bonusfamiljen som bygger vidare på den älskade TV-serien med Erik "Jerka" Johansson och Vera Vitali i spetsen. Värm upp inför din biosittning med några klipp ur filmen!

När Länge leve Bonusfamiljen kickar i gång har Lisa och Patrik lappat ihop sitt äktenskap när ett brev från tingsrätten dimper ner. Det visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem och nu är skilsmässan ett faktum. Patrik blir bestört, han vill absolut inte vara skild från Lisa, och bestämmer sig för att överraska henne i fjällen med ett bröllop på nyårsafton.

I filmen, som regisserats av ingen mindre än Felix Herngren, ser vi även Fredrik Hallgren, Johan UlvesonFrank Dorsin och Marianne Mörck med flera.

Nedan ser du fem klipp från filmen:

"Länge leve Bonusfamiljen" har biopremiär den 2 december.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL