Vinnarna av Paradise Hotell

Favoritinnehållet på Viafree flyttar till Pluto TV

  • Viaplay
Filmtopp
17 maj 2022 kl. 10:05

Finns fortfarande kvar på Viaplay

I samband med lanseringen kommer allt innehåll på Viafree att bli tillgängligt på den kostnadsfria streamingtjänsten Pluto TV.

I morgon lanseras streamingtjänsten Pluto TV över hela Norden, vilket innebär att allt innehåll från Viafree då kommer att finnas där. Där kommer du hitta program som Lyxfällan, Svenska Truckers, Frusna vägar och Paradise tillsammans med innehåll från Paramounts stora bibliotek med välkända titlar som Catfish, South Park, Dora the Explorer och mycket mer. Naturligtvis kommer Viafree-innehållet även fortsättningsvis att finnas på Viaplay - precis som vanligt.

Detta är Pluto TV

Pluto TV är ett Paramount-företag som nu lanseras i Danmark, Sverige och Norge. Pluto TV är en gratis streamingtjänst som ger enkel och snabb tillgång till innehållet från Viafree kombinerat med Pluto TV:s eget stora innehållsbibliotek av filmer och serier.

– Vi är nöjda med lanseringen av Pluto TV. Tittarna kan njuta av populära Viafree-format som en del av Pluto TV:s breda innehållsutbud, samtidigt som vi kan erbjuda annonsörer ett attraktivt erbjudande som Pluto TV:s annonsförsäljningspartner i Norden, säger Lars Mossing, SVP Ad Sales på NENT Group.

Om innehållet

Pluto TV erbjuder, utöver det innehåll som redan funnits på Viafree, 210 tematiskt organiserade originalkanaler över flera genrer; filmer, TV-program, reality, barnens favoriter, sport, nyheter och mer. Viafree-innehållet kommer att ha en egen on-demand-sektion på Pluto TV med favoriter som Masterchef, Paradise och mycket mer. Samtidigt kan tittare på Pluto TV strömma innehåll från Paramounts många varumärken, men också innehåll från ledande internationella och lokala innehållsleverantörer samt distributörer.

– Pluto TV i Norden har ett exklusivt erbjudande. För första gången kombinerar vi streaming med den linjära TV-modellen som redan har förtrollat ​​amerikanska och europeiska användare, med en ny och utökad on-demand-sektion som drivs av Viafree-innehåll för att erbjuda det bästa internationella och lokala innehållet i en tjänst, säger Olivier Jollet, General Manager och Senior Vice President, Pluto TV International.

Innehåll från Viafree kommer att finnas tillgängligt på Pluto TV från och med imorgon den 18 maj, då Pluto TV lanseras i Norden, medan alla webbadresser för Viafree kommer att omdirigeras till Pluto TV från och med den 25 maj. Innehåll från Viafree kommer givetvis även fortsättningsvis att finnas tillgängligt på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL