KLART: Venom 3 på väg

Venom 3: Tom Hardy hintar om sitt avsked

Filmtopp
17 juni 2022 kl. 11:06

Delade manuset på Instagram

Sedan tidigare är det bekräftat att "Venom 3" blir verklighet. Nu delar Tom Hardy ett inlägg på Instagram, som hintar om att det blir stjärnans sista film i den populära filmserien.

Skam den som ger sig. Vi har tidigare rapporterat om den ekonomiska flopp svenskregisserade Morbius inneburit för Sony Pictures. Inte minst efter att bolaget valde att köra upp filmen på nytt på över tusen biografer med skrämmande uselt resultat. Trots detta fortsätter de att leta guld med de Marvelrättigheter de fortfarande besitter.

Till skillnad från Morbius, har de Tom Hardy-frontade Venom-filmerna visat sig vara säkra kort och en tredje installation i franchisen är på ingång. I går delade stjärnan med sig en uppdatering på Instagram, som tros vara manusets omslag:

Hintar om sin avgång

Samtidigt som intresset knappast har låtit sig vänta, med över 146 000 likes, var det nog en och annan som mottog nyheten med blandade känslor. Enligt GamesRadar publicerade nämligen Tom Hardy en kompletterande bild i sin Instastory med texten "Last Dance", vilket antyder att det är den sist gången han återvänder i rollen som Eddie Brock.

Arbetat fram storyn tillsammans

Vad vi definitivt kan utläsa från bilden är att Tom Hardy har arbetat fram storyn tillsammans med manusförfattaren Kelly Marcel, precis som var fallet med den föregående filmen, Venom: The Last Carnage (2021).

Vem som kommer att regissera filmen är däremot inte känt i dagsläget, liksom premiärdatumet.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL