Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Venom 3 på väg

KLART: Venom 3 på väg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 december 2021

Nya fajter väntar Eddie Brock och hans inneboende Venom

"Venom: Let There Be Carnage" gick upp på biografer så nyligen som i oktober. Nu bekräftar Sony att ytterligare en uppföljare är på väg.

I Venom: Let There Be Carnage höjdes insatserna när Cletus Kasady antog sig en egen symbiot och rymde från fängelset. Men den fartfyllda actionsagan har fortfarande fler berättelse att riva av. Sonys producent Amy Pascal, som också arbetat på den nya Spider-Man-filmen, bekräftar att man nu arbetar på en tredje Venom-film: 

– Vi är i planeringsfasen nu, men vårt allra främsta fokus för stunden är att få så många som möjligt att se No Way Home, säger Pascal till ScreenRant.

Medan den första filmen regisserades av Ruben Fleischer, gjordes den andra av Andy Serkis. Vem som kommer att styra spakarna på den tredje rullen är ännu inte känt.

Den andra filmen gjorde sig överlag bättre än den andra, åtminstone om du frågar kritikerkåren. Både de internationella och svenska recensenterna gav överlag Let There Be Carnage ett högre snittbetyg. Filmtopps Axel Diedrichs gav den en fyra i betyg och menar att den med sin explosivitet och lekfullhet är en superhjältefilm som behövs. 

När "Venom 3" kan förväntas ha premiär är för tidigt att säga. Det dröjde drygt tre år mellan den första filmen och uppföljaren.

NÄSTA ARTIKEL