Vänskapsband sätts på prov i Farmen 2024: ”Jag gillar inte dig”

Vänskapsband sätts på prov i Farmen 2024: ”Jag gillar inte dig”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
23 januari 2024 kl. 20:01

Cornelia Gyllborg om dispyten med Jennifer Valencia: "Har hamnat väldigt fel"

För två av farmarna sätts vänskapsrelationen på prov. Cornelia Gyllborg och Jennifer Valencia har från start haft svårt att vara vänner – nu är det dags att reda ut röran.

Det är svårt att få alla att gilla varandra och hålla sams i ett reality-koncept, och där är Farmen inte är ett undantag. Sedan start har det varit kyligt mellan Jennifer Valencia och Cornelia Gyllborg, men som storbonde känner Cornelia att det är dags att de tar itu med deras relation.

Jennifer Valencia i Farmen 2024
Jennifer Valencia. Foto: TV4

Jennifer om konflikten med Cornelia: "Vi svarade på dina offerkoftor-historier"

För två av farmarna sätts i dag vänskapsbanden på prov. Cornelia Gyllborg och Jennifer Valencia pratar ut om konflikten som varit pågående mellan dem. Nu när både Yorgo "Jojje" Skulis och Desirée "Dessie" Nilsson, som stod Jennifer nära, har lämnat, känner hon sig ganska ensam. Hon menar att det känns svårt när man inte längre har så många vid sin sida. 

– Efter att både Dessie och Jojje lämnade så blev ju Jennifer väldigt själv i sin irritation mot mig och Ronja. Det tror jag måste vara skittufft och stå själv i det, hon hade ju två som verkligen backade upp henne och helt plötsligt så har hon inte det. Jag förstår att det blir svårt och därför kände jag att det kan vara värt för mig att försöka få henne att känna sig lite mer välkommen i gänget, berättar veckans storbonde Cornelia.

Cornelia känner att hon och Jennifer har hamnat väldigt fel. Hon säger till Jennifer att det måste kännas jobbigt att de som stod henne nära har lämnat Farmen. Cornelia känner som storbonde ett ansvar för att Jennifer ska må bra på gården och menar att hon inte har något emot henne. Eftersom Cornelia kände sig väldigt utsatt och ensam när Jennifer, Yorgo och Desirée gick emot henne vill hon inte att Jennifer ska känna samma sak. 

– Du har ju alltid haft Ronja och andra i gänget så att du kommer och säger det här nu är också lite konstigt. Liksom att du har känt dig attackerad för att du kände att du inte hade någon, fast det hade du. Attackerad var väl mer att vi svarade på dina offerkoftor-historier, menar Jennifer. 

Men Cornelia vill inte bråka, hon vill bara att de ska gå vidare från deras agg som de har emot varandra, men får inte direkt något gensvar från Jennifer. 

Cornelia Gyllborg i Farmen 2024
Cornelia Gyllborg. Foto: TV4

"Jag gillar inte dig, du gillar inte mig"

Cornelia förklarar att de bara borde gå vidare från situationen mellan dem och får som svar att Jennifer redan har gått vidare för längesedan. 

– Jag gillar inte dig, du gillar inte mig och låt oss bara gå vidare, menar Jennifer.

Konversationen leder dem ingenstans. Cornelia berättar att hon inte ogillar Jennifer, utan tycker endast att de hamnat väldigt fel. Jennifer ser hela konversationen som en dum ursäkt från Cornelias håll och att hon är trevlig mot dem som är trevliga mot henne. Jennifer menar i princip att hon inte haft någon trevlig interaktion med Cornelia och att de inte har något mer att prata om, fastän Cornelias intentioner i själva verket bara är goda.

Senare samma dag, efter att Jennifer hunnit processa konversationen med Cornelia, så vill hon prata med henne igen för att be om ursäkt för att hon ibland kan låta hård. Jennifer tycker att det var väldigt stort av Cornelia att komma och be om ursäkt, medan Jennifer själv kan ha verkat dryg och ignorant. 

Hur det går för bland annat Cornelia och Jennifer ser du i "Farmen" 2024 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL