Det här är Alieu Dampha som söker kärlek i Bachelorette Sverige 2024

Det här är Alieu Dampha som söker kärlek i "Bachelorette" Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 mars 2024 kl. 07:03

En rörande livshistoria

"Bachelorette" Sverige är tillbaka med en ny säsong i TV4 och en av årets kärlekstörstande deltagare som hoppas på chans till romans med Sonja Livbom är Alieu Dampha som minst sagt har en imponerande livshistoria.

Alieu Dampha, Bilmontör, 26 år, Göteborg
Alieu Dampha. Foto: TV4.

Det här är Alieu Dampha i "Bachelorette" Sverige 2024

I den nya säsongen av Bachelorette Sverige i TV4 får vi följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken. En av årets deltagare som tagit sig ner till Mexiko i hopp om att vinna Sonjas hjärta är den passionerade mannen Alieu Dampha, bilmontör, 26 år, från Göteborg. När Alieu inte bygger bilar så är han även delaktig i en toastmaster-klubb.

Alieu föddes i Gambia, Afrika, och kom till Sverige tillsammans med sina föräldrar som tioåring. Under uppväxten hade familjen ont om pengar och Alieu hade talsvårigheter med stamning samtidigt som han försökte lära sig ett helt nytt språk. En barndom som har varit tuff på många sätt men som aldrig har brutit ned honom.

– Jag hade ett stort stamningsproblem som ni nu vet, så att prata flytande var inte min starka sida och det tillät mig inte att tala inför en grupp människor. Jag fick total panik och började stamma som aldrig förr när jag stod framför en folkmassa, förklarar Alieu på sin hemsida damphainspires.com.

Alieu i bachelorette sverige 2024
Alieu Dampha. Foto: Robert Jadenfeldt / TV4.

Är redo för att hitta den rätta

I sin introduktionsvideo inför sin medverkan i programmet berättar Alieu att han har varit singel ett bra tag och att han verkligen längtar efter en passionerad kärlek.

– Nu känner jag verkligen att jag är redo. Jag vill träffa den här kvinnan! Jag är redo för att öppna upp mitt hjärta, jag letar efter kärleken helt enkelt, säger Alieu till produktionen.

Missa inte Alieus jakt på kärlek i "Bachelorette" Sverige 2024 med start den 1 april i TV4 och på TV4 Play!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL