Byggarbetaren visar sig vara en av deltagarna i ”Bachelorette” 2024

Byggarbetaren visar sig vara en av deltagarna i ”Bachelorette” 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
01 april 2024 kl. 10:04

Sonja Livbom tappar hakan i premiären av nya Bachelorette

Nu har "Bachelorette Sverige" 2024 premiär på TV4 och man kan lugnt säga att det blir ett premiäravsnitt med en hel del twister som rör om i grytan redan från start.

Byggarbetaren visar sig vara en av deltagarna i ”Bachelorette” 2024
Foto: TV4.

TV4:s luriga drag i premiären av "Bachelorette" Sverige 2024

Det har blivit dags för premiären av Bachelorette Sverige 2024 i TV4 och på TV4 play där vi får följa 28-åriga Sonja Livboms sökande efter den stora kärleken. Under säsongspremiären får Sonja möta de 19 modiga män som tagit sig hela vägen till Mexiko för att dejta henne.

Enligt traditionen får varje års Bachelorette träffa killarna under momentet "röda mattan", här får de en kort stund till att försöka ge ett bra första intryck och visa vilken typ av personlighet de har. Vissa bjuder på en sång eller dans, medans andra kommer med gåvor. I år har dock TV4 satsat på att introducerar 3 av säsongens sökande på ett minst sagt annorlunda sätt, låt oss säga att både Sonja och de andra manliga deltagarna tappar hakan.

Byggarbetaren visar sig vara en av deltagarna i ”Bachelorette” 2024
Foto: TV4.

Delar av produktionsteamet visar sig vara deltagare

Varje säsong anländer deltagarna i en bil körd av någon från produktionen till röda mattan. Det som är extra lurigt för i år är att chauffören som har kört alla de andra manliga deltagarna och som bara har suttit tyst och observerat vad de andra männen pratat om under bilfärden visar sig i slutändan vara Patrik Kronström, en elektromekaniker på 34 år från Eskilstuna. Sonja har under mötena med de andra deltagarna sneglat lite mot chauffören och tänkt att han är en väldigt attraktiv man, så hon blir inte besviken när “den snygga chauffören” visar sig vara en av årets deltagare.

En bit längre in i avsnittet kommer det ytterligare en twist när programledare Edvin Törnblom tycker att det är dags att bjuda gruppen på lite mexikansk underhållning i form av ett musikaliskt framträdande från ett mariachi band. In kommer 5 traditionsenligt klädda mexikaner där det visar sig att sångaren också är en av årets deltagare, nämligen Renzo Pinto, produktionsutvecklare, 27 år, från Göteborg.

Framåt kvällens slut sitter Sonja enskilt och pratar med en av männen från röda mattan när ett plötsligt pipljud hörs. Ljudet visar sig komma från en bygglift åkandes av ytterligare en deltagare, William Palmblad, platschef, 28 år, från Gustavsberg.

– Vad är det som händer? Nej men alltså vad är det som kommer? Nu kommer det någon mexikansk byggare? Jag vart så chockad, säger Sonja förvirrat efter produktionens tredje twist.

Håll i hatten säger vi bara, och missa inte rivstarten av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play måndag den 1 april!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL