Tayloor bryter ihop i tårar framför Sonja i Bachelorette: Oerhört ledsen

Tayloor bryter ihop i tårar framför Sonja i Bachelorette: "Oerhört ledsen"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 april 2024 kl. 09:04

Ett spel för galleriet eller genuina tårar?

En av årets mest kritiserade deltagare i "Bachelorette" Sverige 2024, Tayloor Nordeke, bryter ihop framför Sonja tack vare en mindre dispyt mellan honom och Sandor Berg.

Tayloor Nordeke bryter ihop i Bachelorette 2024
Tayloor Nordeke och Sonja Livbom. Foto: TV4.

Tayloor Nordeke bryter ihop i "Bachelorette" Sverige 2024

Under den senaste tiden har det varit spänt mellan deltagarna Tayloor Nordeke och Sandor Berg inne i Bachelorette-villan. Sandor har anklagat Tayloor för att vara en lögnare inne i huset, att han har sagt att han kysst årets Bachelorette Sonja Livbom under en dejt, något som Tayloor förnekar. Det här är dock inte första gången som Tayloor hamnat i blåsväder med killarna, här kan du läsa om fler händelser.

Nu har den spända stämningen mellan killarna även nått Sonja som tar tillfället i akt och frågar Tayloor varför det känns så stelt mellan dem. Ett samtal som slutar i tårar för Tayloor.

– Vi hade en diskussion där [Sandor] sa att jag tydligen hade kysst dig, någonting som inte stämmer. Det gjorde mig oerhört ledsen. Det gör mig även lite ledsen nu, säger Tayloor till Sonja som tröstar och kramar om honom.

Att Tayloor inte är särskilt populär bland de manliga deltagarna råder det inget tvivel om, däremot har han definitivt lyckats fånga Sonjas intresse, särskilt efter hon nu fått se Tayloors mer känslosamma sida där han vågar visa känslor och gråta öppet. Om Tayloors tårar bara är ett spel för galleriet eller om han är genuint ledsen efter Sandors påståenden återstår att se.

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL