Bäst i test ny säsong

"Sämst i test" – så sevärt är specialavsnittet av Bäst i test i TV4

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 25 maj 2024 kl. 09:07 | Publicerad 23 maj 2024 kl. 12:00

"Bäst i test" gör ett gästspel i TV4

"Bäst i test" är tillbaka i TV4 med ett specialavsnitt där tidigare deltagare tävlar om vem som historiskt är "Sämst i test". Så sevärt är årets bonusavsnitt!

Sämst i test 2024
Foto: TV4.

Så sevärt är TV4:s specialavsnitt "Sämst i test"

Det populära underhållningsprogrammet Bäst i test är tillbaka i TV4, den här gången med ett specialavsnitt där tidigare deltagare tävlar om vem som historiskt blir "Sämst i test".

De som tävlar är de tidigare deltagarna Marika Carlsson, Nassim Al Fakir, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Marcus Berggren och Johanna Nordström. I vanlig ordning leds programmet av programledarna David Sundin och Babben Larsson.

Roligaste deltagarna i sämst i test 2024
Foto: TV4.

En påminnelse om hur roligt "Bäst i test" faktiskt är

Vårens upplaga av Bäst i test 2024 gick i mål den 15 mars tidigare i år, och med dryga två månaders uppehåll har det nu blivit dags för programmet att göra ett nytt gästspel i TV4. Detta specialavsnitt kommer att visas under bästa sändningstid, nu på fredag, den 24 maj, klockan 20.00.

Det här är ett avsnitt i ren Bäst i test-anda och känns till och med snäppet roligare än de vanliga avsnitten. Om detta beror på att man inser att man faktiskt har saknat Bäst i test i TV-rutan, eller om det är en kombination av en klockrent underhållande panel som utför om möjligt ännu löjligare tester och en extremt fnissig stämning inne i studion, är svårt att sätta fingret på.

Oavsett så är detta bonusavsnitt väl sevärt för dig som vanligtvis uppskattar Bäst i test, tillhör du dock den delen av svenska folket som anser att programmet är för flamsigt så är detta inget för dig. 

De tre deltagare som lyfter avsnittet och gör det hela extra underhållande är komikern Marika Carlsson, komikern Johanna Nordström och givetvis den briljanta, men också lite galna Marcus Berggren.

Vem som vinner "Sämst i test" 2024 ser du i specialavsnittet av "Bäst i test" 24 maj, 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL