Keyyos höjdpunkter i LOL – höll på att knäcka Ulveson och överlevde Dorsin

Keyyos höjdpunkter i LOL – höll på att knäcka Ulveson och överlevde Dorsin

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
13 januari 2024 kl. 16:01

Keyyo om ögonblicket med Johan Ulveson: ”Det kommer jag leva länge på”

En vinnare har korats i den andra säsongen av Prime Videos "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist". I en intervju med Filmtopp blickar Kristina "Keyyo" Petrushina tillsammans med Johan Ulveson tillbaka på några av sina stoltaste ögonblick från säsongen.

OBS! Artikeln avslöjar vem som vinner "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" säsong 2.

Precis innan inspelningen av den andra säsongen av Prime Video-satsningen LOL: Skrattar bäst som skrattar sist satte sig Filmtopp ned med Kristina "Keyyo" Petrushina för en intervju. Då var det en påtagligt nervös Keyyo, som var nervös att hon hade tagit sig vatten över huvudet.

Efter inspelningen och inför premiären av säsongen fick vi möjligheten att prata med Keyyo igen, i en gemensam intervju med Guldbaggenominerade Johan Ulveson. Då hade nervositeten sedan länge lagt sig, men det hade vid det laget visat sig att oron på förhand till viss del var befogad.

Keyyos höjdpunkter i LOL – höll på att knäcka Ulveson och överlevde Dorsin
Foto: Prime Video.

Keyyos stolthet över att nästan knäcka Johan Ulveson: ”Det kommer jag leva länge på”

Det är en kylig eftermiddag när Filmtopp ska intervjua Keyyo och Johan Ulveson inför premiären av LOL säsong 2, men duon sprider en omedelbar värme från första stund. Trots generationsskillnaden och deras hemmahörande på helt olika delar av spektrumet för humorprofiler, är det uppenbart att Keyyo och Johan knutit an till varandra.

Keyyo var som sagt nervös inför inspelningen, och det med all rätt. Tillsammans med de två andra yngre förmågorna, Anis Don Demina och Hampus Nessvold, blev hon snabbt en måltavla för de mer rutinerade deltagarnas attacker. Per Fritzell var visserligen den som först fick syna det röda kortet av Eva Röse, men i övrigt var det den yngre trion som fick fokusera nästan uteslutande på att försvara sig.

– Den största anfallaren av oss tycker jag var Pia. Hon känns som om hon gärna gick på oss youngsters väldigt mycket. Hon såg oss som ganska lätta byten. Jag tycker det var en svår balans mellan att vilja anfalla själv, hålla sig undan från anfall och ducka skratt, förklarar Keyyo.

Men det betyder inte att ynglingarna inte försökte. Initiativ togs och i vissa fall framgångsrikt. För Keyyo var en av höjdpunkterna i programmet när hon nästan lyckades knäcka Johan Ulveson, säsongens värdige vinnare, som klarade sig de sex timmarna utan att ens få en varning. Det kändes som om Ulveson aldrig ens var nära att dra på smilbanden – förutom när Keyyo var i farten med en dammvippa.

– Jag höll på att få ut [Johan]. Det kommer jag leva länge på. Jag dammvippade på [honom] och så sa jag, ”titta här, en reptil”. Och då såg jag, det var på g.

Keyyos höjdpunkter i LOL – höll på att knäcka Ulveson och överlevde Dorsin
Keyyo kämpar, öga mot öga (och kräfta) mot Henrik Dorsin. Foto: Prime Video.

Keyyo om att stirra på Henrik Dorsin: ”Det läskigaste jag någonsin har gjort”

Det fanns även ett annat utbyte som stack ut för Keyyo under inspelningen, och det var när hon testade sig själv mot Henrik Dorsin och hans kräftätande.

– Jag har gjort mycket läskiga saker i mitt liv. Jag känner att jag har [tagit mig an] många rädslor, men det läskigaste jag någonsin har gjort, det var att stå tjugo centimeter från Henrik Dorsins ansikte, under typ fem minuter, säger Keyyo.

– Det är många som tycker det, flikar Johan Ulveson in med perfekt komisk timing.

– Nej, men bara att se honom äta kräftor under fem minuters tid, så satt jag och kollade, och klarade det, avslutar Keyyo.

Hela den andra säsongen av "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" finns nu att streama på Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL