Bäst i test ny säsong

Marcus Berggren gör comeback i Bäst i test

  • SVT Play
Sofie Landgren
30 mars 2023 kl. 13:03

Kliver in för revansch från förra säsongen

I veckans avsnitt av "Bäst i test" på SVT gästar komikern Marcus Berggren, och vi får bland annatse honom bygga sig en superhög hatt. Henrik Nyblom går på rullband samtidigt som han äter på rulltårtor och Linnea Wikblad minns när hon fågelskådade i tältet.

OBS! Artikeln beskriver händelser ur veckans avsnitt (31 mars) av Bäst i test.

Marcus Berggren gästar veckans Bäst i test på SVT
Marcus Berggren. Foto: SVT.

Marcus Berggren tävlar i veckans "Bäst i test"

I veckans Bäst i testSVT gästar ingen mindre än komikern Marcus Berggren som försöker sig på en revansch efter hans mindre lyckade medverkan som del av den förra säsongens fasta panel. Det som står på spel i veckans avsnitt är David Sundins säregna receptbok med recept på rulltårtor som figurerar i avsnittets andra tävling.

En sak som är säker är att allt kan hända när Marcus dyker upp i tv-rutan.

Barcus Berggren gästar veckans bäst i test
Marcus Berggren. Foto: SVT.

Hattar, rulltårtor och fågelskådning står på schemat

Det bjuds på ett fartfyllt avsnitt där bland annat Marcus Berggren bygger sig en hög hatt, Henrik Nyblom går på rullband samtidigt som han äter på rulltårtor och Linnea Wikblad minns när hon fågelskådade. Dessutom klär Nikki Amini ut sig till en superhjälte och Marko Lehtosalo kidnappar några finskor.

Marcus Berggren i Bäst i test 2023
Marcus Berggren och David Sundin. Foto: SVT.

Ska rädda ett brinnande barn

Halvvägs in i avsnittet får deltagarna ett brev med följande instruktioner: "Skapa en superhjälte och en fara för barnet. Rädda barnet innan det utsätts för fara. Bäst räddning från den värsta faran vinner. Går barnet sönder är du diskad. Bonuspoäng för bästa superhjältekaraktär. Du har 30 minuter på dig."

Marcus tar, i vanlig ordning, uppdraget till en extrem nivå och tänder eld på dockan samtidigt som David, utklädd till en hårig häst, försöker få tag på dockan. Förvånansvärt nog lyckas Marcus med uppdraget och kammar hem hela 3 poäng.

Vad Marcus slutresultat blir och vem som kammar hem Davids receptbok ser du på SVT Play eller på SVT1 klockan 20.00 nu på fredag.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL