Då kommer Bäst i test tillbaka på TV4

Då kommer Bäst i test tillbaka på TV4

  • TV4 Play
15 mars 2024 kl. 21:03

Babben och David är tillbaka i TV-rutan tidigare än väntat

I kvällens avsnitt av "Bäst i test" kunde en vinnare för hela säsongen koras. Men Babben Larsson och David Sundin kunde också avslöja en glad nyhet – att vi kommer få se ett bonusavsnitt av programmet inom snar framtid.

När vinnaren av årets säsong av Bäst i test ska koras är det otroligt jämnt i poängställningarna. Det skiljer bara 11 poäng mellan första och sista plats. När David Sundin börjar räkna upp deltagarnas namn hittar vi till slut Behrouz Badreh och Mauri Hermundsson i toppen av listan.

Spänningen stiger i studion. De två killarna ställer sig upp ur sofforna och Behrouz utbrister "Mauri, håll om mig!". David berättar att Behrouz Badreh är den som vunnit flest avsnitt under säsongen – men den som lyckats plocka hem flest poäng sammanlagt är Mauri Hermundsson, som därmed är vinnaren av Bäst i test 2024.

Foto: TV4

Ett kärt återseende redan i maj

Men bara för att Mauri har vunnit betyder det inte att vi sett det sista av Bäst i test för i år. I mitten av programmet kunde Babben Larsson och David berätta att ett bonusavsnitt är på väg, som vi kommer få se redan i maj. Där kommer vi få återse 5 "förlorare" från tidigare säsonger, alltså fem personer som fått absolut minst poäng av alla tävlande i Bäst i test-historien.

I bonusavsnittet kommer de tävlande få tävla om vem som egentligen är "sämst i test", där deltagarna gör upp om jumboplatsen. De deltagare vi kommer se i bonusavsnittet är följande: Johanna Nordström, Marcus Berggren, Marika Karlsson, Nassim Al-Fakir och Kristina "Keyyo" Petrushina.

Slutgiltig poäng för alla deltagare:

Charlotta Björck – 187 poäng
Johan Petersson – 188 poäng
Maria Lundquist – 188 poäng
Behrouz Badreh – 192 poäng
Mauri Hermundsson – 198 poäng

Filmtopp håller dig uppdaterad om när nästa avsnitt av "Bäst i test" släpps i maj.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL