Därför är Gina Dirawi Skelettet i Masked Singer Sverige 2024

Därför är Gina Dirawi Skelettet i "Masked Singer" Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
10 maj 2024 kl. 08:05

Alla ledtrådar som pekar mot Gina!

Det omåttligt populära underhållningsprogrammet "Masked Singer" Sverige 2024 är i full rullning på TV4 och vi på Filmtopp tror att Skelettet är Gina Dirawi. Här är alla kopplingar till att Skelettet faktiskt är Gina!

Gina Dirawi är Skelettet i Masked singer sverige 2024 - mest troligt
Foto: Magnus Ragnvid/TV4.

Allt som pekar mot att Gina Dirawi är Skelettet i "Masked Singer" 2024

Att TV4 har lyckats grundlura hela Svenska folket i vårens upplaga av Masked Singer 2024 råder det inget tvivel om. Produktionen har gjort ett hästjobb i att lyckas casta deltagare som är näst intill omöjliga att lista ut. Vi på Filmtopp tror dock att vi har lyckats knäcka nöten till vem det är som gömmer sig bakom Skelettet.

Därför är Gina Dirawi Skelettet

Gina är en svensk programledare, komiker, skådespelare, journalist, författare, musiker och före detta youtuber. Hon är enligt egen utsago vegan och har varit programledare för bland annat Idol. En kvinna med många strängar på sin lyra med andra ord, strängar som faktiskt vävs in i Skelettets ledtrådar.

En av ledtrådarna är: ”Nu är jag trött på att försvara mig, även om jag ibland kan drömma om att äta er levande så är jag vegetarian.” En hint till veganism. Vi har också ledtråden "Det stormade kring jul och sen har det bara fortsatt", en tydlig koppling till uppståndelsen som kom när Gina blev utsedd till årets julvärd i SVT 2015.

Under avsnitten har även ledtrådar med kopplingar till böcker dykt upp lite titt som tätt, och våren 2020 kom hennes debut-roman Paradiset ligger under mammas fötter ut.

Om man lyssnar riktigt noga på Skelettets röst och sen parallellt spelar upp Ginas Idol-audition hon genomförde 2009, samt hennes öppningsnummer i Idol 2017 så hör man tydliga likheter. En av Skelettets musik-inriktade ledtrådar är "Både hemma och utomlands har jag toppat listorna och titlarna på min playlist är många." och Gina har tidigare uppmärksammats för sin musik på den "kreddiga" sajten Billboard.

Om vår briljanta spaning är rätt eller fel får vi se i fortsättningen av "Masked Singer" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL