Därför är Thomas Ravellis tvillingbror Andreas Pandorna i Masked Singer 2024

Därför är Thomas Ravellis tvillingbror Andreas "Pandorna" i Masked Singer 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
09 maj 2024 kl. 11:05

Andreas Ravelli är Pandorna

Att TV4 har lyckats grundlura hela Svenska folket i "Masked Singer" 2024 råder det inget tvivel om. Produktionen har gjort ett hästjobb i att lyckas casta deltagare som är omöjliga att lista ut. Därför tror vi även att Thomas Ravellis tvillingbror Andreas är med som en ordentlig överraskning i årets säsong!

Pandorna i Masked Singer 2024
Foto: Magnus Ragnvid / TV4.

Därför är Anders Ravelli Pandorna i "Masked Singer" 2024

"Masked Singer Sverige 2024" har visat sig vara extremt klurigt i år. Tidigare har bland annat Jessica Almenäs både hoppat in som panelmedlem och visat sig vara Discokulan, en av årets tävlande. Ett trick som satte både juryn och svenska folket ur spel.

Under säsongens femte avsnitt visade det sig att fotbollslegenden Thomas Ravelli gömde sig bakom masken som Bergatrollet, och vi på Filmtopp tror definitivt att TV4 nu håller på med ännu en briljant luring, nämligen att Thomas tvillingbror Andreas Ravelli också är en av årets deltagare.

Idén om att Andreas skulle kunna vara Pandorna kom som en blixt från klar himmel när vi av en slump satt och lyssnade på en kort video från ett av Pandornas framträdanden. Där märkte vi att Pandorna och Bergatrollet har extremt lika röster och har samma uttal när det kommer till de engelska låttexterna. När vi sedan spanade in alla ledtrådar så blev allt väldigt tydligt.

Tydliga kopplingar till Thomas

Pandorna säger bland annat:

– Jag och min kompanjon är väldigt bra på att samarbeta i snåriga situationer.

– Det var som trolleri! En del av mig har förvandlat drömmar till guld på hög nivå och en del av mig kan man kalla billig.

– Jag är en lika dålig vinnare som jag är förlorare, men tillsammans med min kompanjon klarar jag både dolda o-rätter och attacker från andra djur. Så detta blir en lätt match. 

Det tolkar vi som hintar till relationen med Thomas och att de vunnit Fotbollsallsvenskan tillsammans hela två gånger.

Andreas fick lägga fotbollskarriären på hyllan tack vare en knäskada och en av ledtrådarna från Pandorna är ”Jag pajjade ju för mitt gäng. Men jag plockade poäng när jag var med om en riktig rysare", och uttrycket "pajjat knät" är en vanlig fras inom fotbollen.

Om vår briljanta spaning är rätt eller fel får vi se i fortsättningen av "Masked Singer" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL