Per Renströms starka svit i Farmen fortsätter – slår ut Anna Billberg

Per Renströms starka svit i Farmen fortsätter – slår ut Anna Billberg

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
11 februari 2024 kl. 20:02
ANNONS
ANNONS

Liemannen från Haninge

I veckans final av ”Farmen” 2024 ser vi Per Renström slå ut Anna Billberg i en kamp på Tinget. Med det sagt vinner han sin tredje raka duell i programmet.

56-årige Per Renström från Haninge har blivit liemannen i årets säsong av Farmen. Man vill inte helt enkelt inte möta honom i en kamp på Tinget. Tidigare har han slagit ut Alessia Santalucia och Andreas Larsson, som båda två valt att möta honom. I söndagens avsnitt fortsätter att skörda offer, den här gången genom att slå ut Anna Billberg i en quiztävling. Men känslorna efteråt är inte lika ljuva som de varit tidigare gånger.

Per Renströms starka svit i Farmen fortsätter – slår ut Anna Billberg
Foto: TV4.

Per Renström slår ut Anna Billberg: ”Känns för jävligt”

Med Per Renström och Anna Billberg på Tinget har säsongen nu kommit till det stadie där även de som håller ihop måste ta ut varandra. Anna, som är andrakämpe, har valt att de ska tävla i grenen ”husförhör” där det ställs fem frågor som har sitt ursprung i antingen bondepraktikan eller de uppdrag som de utfört under tiden de varit på gården. 

Inför tävlingen är Per nervös eftersom han misstänker att Anna har bättre koll än honom. Men under tävlingen visar det sig att det är han som har bäst koll – åtminstone passar de frågor som ställs honom bäst. Av de fem triviala frågorna som ställs lyckas Per få flest rätt och kan därmed pusta ut. Han får stanna kvar i Farmen. 

– Det känns för jävligt att slå ut Anna. Hon är en god vän. Jobbigt, säger Per när Hans Wincent frågar hur han mår efter segern.

– Det känns ju för det första lättnad att jag lyckas med det jag hade tänkt mig, men också en ledsamhet att Anna får åka hem. Hon har varit den som jobbat mest med djuren, hon har pumpat vattenkannorna och gett djuren mat både på morgonen och på kvällen innan vi ens har vaknat så hon kommer bli riktigt saknad. Hon var en stor tillgång till Farmen, säger han till tittarna.

"Trodde inte att jag kunde komma nära människor så snabbt"

Så här säger Anna Billberg om att få lämna Farmen

– Känslan nu är lite vemodig. Jag ska lämna ett helt underbart gäng därinne. När jag tänker på det blir jag lite rörd. Det har varit fantastiska människor. Jag trodde inte att jag kunde komma nära människor så snabbt. 

– Älskar er, säger Anna till gruppen innan hon lämnar. 

Som sista uppgift får Anna inte välja ut nästa storbonde, utan istället välja vem hon vill ge en extra fördel i form av en amulett. Hon får även fördela ut Maxines och Jennifers amuletter som de blivit av med på grund av regelbrott. 

Du följer ”Farmen” 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL