Det här är Alessia Santalucia i Farmen 2024

Det här är Alessia Santalucia i Farmen 2024

  • TV4 Play
Filmtopp
11 januari 2024 kl. 15:01

28-åringen från Upplands-Väsby

Alessia Santalucia är en av deltagarna i "Farmen" 2024 på TV4. På kort tid har hon visat sig vara en av de som vågar sticka fram näsan och ta en fajt.

Efter en fjolårssäsong som bjöd tittarna på många intriger är vi nu igång med Farmen 2024 på TV4, och den nya säsongen ser inte ut att bli sämre. Under säsongsstarten har det varit en och annan intrig där farmarna munhuggit mot varandra. En av de som funnits med i tjafsen är Alessia Santalucia, som redan hunnit störa sig på flera av de andra deltagarna. 

Det här är Alessia Santalucia i Farmen 2024
Alessia Santalucia. Foto: TV4.

Det här är Alessia Santalucia i Farmen 2024

Till vardags är Alessia Santalucia biträdande butikschef i Upplands-Väsby där hon bor. Där får kunderna se upp med att vara dryga – Alessia Santalucia har som hon själv säger ett hett temperament. Under den första veckan av Farmen 2024 har vi fått se henne tröttna ordentligt på att Per Eriksson snarkar hela nätterna. 

– Han gör ingen paus. Han börjar snarka när han lägger sig och slutar när han vaknar, säger Alessia i programmet. När Cornelia Gyllborg höll Per om ryggen blev Alessia trött på hennes sätt att föra sig. Vi har även fått se Alessia i bråk med Desirée Nilsson över sysslor ute på gården som hon menar att "Dessie" övergett. 

Det är svårt att säga hur saker och ting egentligen ligger till men utifrån sett verkar det som att Alessia har hjärtat på rätt ställe och att hon bidrar till gruppen, men att hon inte är att leka med efter en dålig natts sömn. Oavsett önskar vi henne ett stort lycka till borta på torpet. 

Alessia Santalucia – faktaruta: 

Ålder: 28

Bor: Upplands-Väsby

Arbetar som: biträdande butikschef

Du följer Alessia Santalucia i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL