Pelle och Magnus hotell vistelse i Robinson

Oväntade överraskningen i Robinson – får Magnus att omvärdera sitt liv

  • TV4 Play
29 november 2023 kl. 20:11

Och när "matpolisen" är borta passar lägret på att äta

Pelle Lilja och Magnus Kannerbros vistelse på Robinson-hotellet fortsätter och där får de en glad överraskning i form av samtal hemifrån. Deltagarna i lägret passar samtidigt på att laga mycket mat när "matpolisen" Magnus är borta. Finalveckan närmar sig dessutom med stormsteg...

Pelle Lilja och Magnus Kannerbro njuter av sitt pris av en natts vistelse på Hotell Robinson när de plötsligt hör någon ropa på Pelle från skogen. En lyxig hotellnatt var inte allt det hade att se fram emot inser Pelle när han hittar sin fru och sin son på ett videosamtal.

Både han och senare Magnus blir oerhört glada av överraskningen och att få se sin familj igen. Samtalet och erfarenheterna han har fått från sitt Robinson-äventyr får Magnus att deklarera att han ska börja värdesätta sina relationer mer när han kommer hem.

Pelle under hans samtal hemifrån
På Robinson hotellet får Pelle och Magnus samtal hemifrån. Foto: TV4.

När ”matpolisen” är borta frossar lägret

Samtidigt i lägret ser de resterande deltagarna fram emot middagen. De anser att Magnus agerar som en “matpolis” som inte låter dem äta ordentligt. Så medan han är borta passar de på att laga mycket mat utan att behöva oroa sig för sina portioner. Den enda som inte verkar hålla med de andra är Franz Mateo. Han anser att Magnus endast lagar mat för att hjälpa till och att han kallas för “matpolis” är orättvist.

När de två hotellbesökarna återvänder till lägret berättar de om alla godsaker och annat roligt som fanns på hotellet. Men de flesta blev mest avundsjuka på samtalet de fick hemifrån.

Deltagarna i lägret äter mer mat medan Magnus är borta
Deltagarna passar på att äta mycket när "matpolisen" är borta. Foto: TV4.

Den sista veckan – finalen kommer allt närmare

Deltagarna får senare ett långt brev som sätter alla på spänn. Finalveckan närmar sig, men innan tre finalister kan kämpa om slutpriset måste de först klara sig igenom denna sista vecka. De får veta att dagens tävling kommer att handla om eld och att de ännu en gång ska arbeta i par. Den här gången får de även välja paren själva.

Den deltagaren som inte hamnar i ett par får en fördel i form av att inte behöva delta i nästa Utslagningskamp, men missar även chansen att få immunitet inför det sista Örådet. Sara Mölldal kom tidigare i veckan tillbaka till Robinson från Gränslandet och hade med sig ett immunitetshalsband. Hon erbjuder sig därför att vara den som inte tävlar för immunitet.

Saker och ting börjar onekligen dra ihop sig i höstens säsong av Robinson. Vilka som nyper de åtråvärda finalplatserna får vi snart veta.

Följ “Robinson” hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL