Rumpchock i Robinson – Pelle Lilja naken framför kameran

Rumpchock i Robinson – Pelle Lilja naken framför kameran

Filmtopp
Uppdaterad kl. 20:11 | Publicerad 27 november 2023 kl. 20:11
ANNONS
ANNONS

Det här var inte tittarna beredda på

I veckans "Robinson" hösten 2023 dyker en naken rumpa plötsligt upp i bild när Pelle Lilja och Magnus Kannerbro får avnjuta en kväll på Robinson-hotellet.

Efter att ha vunnit en tuff partävling lyckades "gubbduon" Pelle Lilja och Magnus Kannerbro vinna priset att få spendera en kväll på det så kallade Robinson-hotellet. Där väntar ett lyxigt överflöd i form av av god mat, kaffe och choklad, men också annat som sitter otroligt fint efter att ha spenderat en månad ute på ön; de båda får tillgång till både tandborste och dusch. Apropå det sistnämnda får vi mycket oväntat se Pelle stå och tvätta sig i de nedre regionerna. 

Rumpchock i Robinson – Pelle Lilja naken framför kameran
Foto: TV4.

Rumpchock i Robinson när Pelle Lilja duschar naken framför kameran

Pelle och Magnus besök på Robinson-hotellet är en av säsongens mer finstämda sekvenser. Tittarna får bevittna ren och skär lycka när de två strandsatta upplever livets alla små njutningar. Men mitt i alltihopa blir det oväntat mycket naket när Magnus slappar i en solstol och tittarna får se Pelle stå och ocensurerat duscha av sig i bakgrunden.

Publiken är van vid att se många lättklädda personer komma och gå i Robinson, men väldigt sällan är de helt nakna som i det här fallet. Det kan tyckas vara märkligt att TV4 väljer att behålla den korta snutten på Pelles rumpa. Pelle själv verkar dock inte ha en tanke på att han filmas, han är bara så glad och nöjd över att han får tvätta av sig ordentligt:

– Jag ju sextio bast snart, så det är typ som en "sextiotusenmilaservice" på en gammal bil som får allt den har behövt den senaste tiden för att den gått rätt hårt. Den får olja, puts och stuns, och kommer ut från verkstaden och kan gå några mil till, säger han och fortsätter: 

– Bara en sån sak som att kunna tvätta sig i sötvatten... det smakar inte salt och blir inte strävt, utan det blir lent, mjukt och skönt.

I en senare sekvens som utspelar sig morgonen därpå sker samma sak igen, att programmet visar Pelles nakna bakdel när han står och tvättar sig i duschen. 

Pelle Lilja naken i Robinson
Pelle Lilja i "duschen". Foto: TV4.
Pelle Lilja lycklig efter duschen i Robinson
Pelle Lilja lycklig efter att ha fått tvätt sig ren. Foto: TV4.

Nu närmar vi oss slutet på den här säsongen av "Robinson", så några fler nakenchockar lär det inte bli. Du följer programmet på TV4 och TV4 Play.

Frank Stenhammar

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL