Kontroversiell Farmen-deltagare är med i TV4:s nya storsatsning

Kontroversiell Farmen-deltagare är med i TV4:s nya storsatsning

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
04 juni 2024 kl. 20:00

Viktor Bergström återvänder till rutan i nya The Challenge

TV4:s nya tv-satsning "The Challenge" samlar tidigare deltagare från programmen "Farmen", "Robinson", "Bachelor" och "Bachelorette". Bland de medverkande i realitytävlingens första säsong sticker ett namn ut lite extra – Viktor Bergström, den hårt kritiserade deltagaren från "Farmen" 2023.

Till sensommaren är det premiär för TV4:s nya realitysatsning The Challenge. Programmet beskrivs som "världens tuffaste realitytävling" och går ut på att deltagare utmanar sig till det yttersta fysiskt, psykiskt och strategiskt. I prispotten ligger en mastig vinstsumma på hela 1 miljon kronor.

För deltagarna i The Challenge är det inte första gången som de syns i rutan. Programmets tävlande är hämtade från fyra av kanalens andra realitysuccéer: Robinson, Farmen, Bachelor och Bachelorette. Det finns flera spännande bekantingar bland deltagarna, men ett namn sticker kanske ut lite extra för många...

Lista över alla deltagare i "The Challenge" hittar du här.

Kontroversiell Farmen-deltagare är med i TV4:s nya storsatsning
Viktor i "Farmen" 2023. Foto: TV4.

Kritiserade Viktor Bergström från Farmen är med i The Challenge

Få realityprofiler har lyckats generera ett lika stort intresse som Viktor Bergström gjorde när han medverkade i Farmen 2023. I så gott som varje avsnitt tycktes Viktor klämma ur sig något, eller göra något, som antingen retade upp tittarna eller de andra deltagarna. Han bråkade bland annat med flera olika deltagare, förolämpade ytterligare några och visade upp ett närmast provocerande bra självförtroende, som när han kallade sig själv för "århundradets snyggaste Farmen-deltagare".

Viktors beteende i Farmen gjorde att en stor skopa kritik riktades mot honom på sociala medier, men de fanns också de som uppskattade hans sätt att spela spelet och skapa drama. Oavsett vad man tyckte om Viktor, så är det inget snack om att han är en av de större snackisarna bland deltagarna i TV4:s stora realityprogram de senaste åren.

Att Viktor Bergström nu dyker upp i ett nytt realityprogram ser vi inte som någon större överraskning. I en tidigare intervju med Thomas Gjutarenäfve avslöjade han att han redan kort efter Farmen var öppen för att göra mer tv. Då kunde han inte avslöja om han hade fått några förfrågningar, men när vi nu vet att han kommer att vara med i The Challenge ser vi ut att kunna förvänta oss mer drama från Viktors sida.

– Jag har nog en dragning till tv där det kan skapas lite drama. Ingen vill ju titta på program där någon sitter och läser i en bok. Man vill ju se när det hettar till lite, säger Viktor i intervjun med Gjutarenäfve från våren 2023.

"The Challenge" har premiär på TV4 Play och TV4 den 12 augusti 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL