Troligtvis inte sista gången vi ser Viktor från Farmen 2023 i tv-rutan

Troligtvis inte sista gången vi ser Viktor från Farmen 2023 i tv-rutan

14 mars 2023 kl. 12:03

Farmen-Viktor avslöjar för Thomas Gjutarenäfve att han är öppen för att göra mer tv

Viktor Bergström har gjort sig till en tv-snackis för sitt spel i Farmen 2023. Flirtiga kommentarer, nakenchocker och konfrontationer; det är bara en del Viktors avtryck i tävlingen.

Viktor Bergström i Farmen 2023
Foto: TV4.

Viktor Bergström har haft ett stort genomslag i TV4:s Farmen 2023 och med bara några avsnitt kvar på säsongen undrar många om 28-åringen kommer att synas mer i tv-rutan framöver. På sin TikTok har han fått kommentarer som ber honom att göra mer tv och som säger att han är den “enda anledningen att kolla” på Farmen 2023.

– Jag har nog en dragning till tv där det kan skapas lite drama. Ingen vill ju titta på program där någon sitter och läser i en bok. Man vill ju se när det hettar till lite, säger Viktor. 

Under en intervju med Thomas Gjutarenäfve avslöjar Viktor att hans medverkan i Farmen 2023 troligtvis inte kommer att bli den sista gången vi ser honom i tv-rutan. Thomas frågar Viktor om tv-profilen fått några nya tv-förslag.

– Jag måste vara knäpptyst, som en mus. Det är det som är det tråkiga då man inte får avslöja saker och ting om vad som har hänt eller vad som kommer att ske förrän det publiceras, säger Viktor.

Öppen för “Big Brother”

Viktor var tydlig med att förklara att han inte tänker avslöja något eftersom att det kan förstöra mycket, men han berättar att om han medverkar i fler program så kommer det antagligen framkomma snabbt. Farmen-profilen berättar för Thomas Gjutarenäfve att det hade varit kul att medverka i Big Brother.

– Det hade varit väldigt kul att vara med i exempelvis Big Brother. Trots att det är tittarna som röstar tror jag att jag hade gått hem där. Det är även ganska trevligt att det inte är folk där inne som filmar utan att det är uppsatta kameror, sa Viktor. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL