Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Viktor Bergström i Farmen: Århundradets snyggaste Farmendeltagare checkar in

Viktor Bergström i Farmen: "Århundradets snyggaste Farmendeltagare checkar in"

  • C More
Moa  Andersson
Moa Andersson | Nyhet
25 januari 2023
Moa  Andersson
Moa Andersson | Nyhet
25 januari 2023

Torpkamp i Farmen: Viktor Bergström är "århundrades snyggaste farmendeltagare"

I dag är det dags för ännu en torpkamp och storbonden Karin Kollberg har en plan som är mer långsiktig än de andra tror. Nebil Davidsson återvänder från "Torpet" och Christoffer Hammarlöf gör entré på Farmen.

Det är dags för storbonde Karin Kollberg att splittra på Eddie Gecer och Viktor Bergström, och väljer därför ut Viktor, tillsammans med Jan-Christer "JC" Nilsson och Päivi Köpman, att gå till torpkamp. 

Viktor och Eddie tror ju att de styr här inne. De hade en egen plan på hur vi skulle lägga upp allting, men jag tänkte att de kan sitta där och diskutera för jag har redan bestämt att jag ska splittra deras grupp, förklarar Karin.

Dagens torpkamp är "kniven". Det går ut på att de tävlande ska lyckas skära flest korvbitar av en korv. På storbondens signal ska de ta en kniv och börja skiva, och för att få poäng måste korvskivan vara en fullständig ring där korvskinnet ska finnas kvar runt hela korvbiten. Det går inte på tid och flest godkända skivor vinner.

Torpkamp i Farmen 2023
Torpkamp. Foto: TV4 / C More.

"Århundradets snyggaste farmendeltagare"

Regnet faller ner och när signalen lyder börjar Jan-Christer "JC" Nilsson och Päivi Köpman skiva sina korvar, men Viktor Bergströms taktik är smått annorlunda att klä av sig i bar överkropp. Eftersom det inte är någon tidsbrist väljer han att istället för att börja skära korven att blicka ut över de andra deltagarnas taktiker, för att själv kunna vinna och ta sig till Torpet

Om jag ska vinna det här ska jag göra det snyggt, säger Viktor och klär av sig. 

JC kollar upp på en Viktor i bar överkropp och säger att han är som han är, och att JC själv antagligen hinner gå och bada innan Viktor skärt upp sin korv.

Det hela avslutas med att Viktor och JC vinner varsin plats på Torpet

Nu är det dags för århundradets snyggaste Farmendeltagare att checka in på Torpet. Men så fort jag kommer tillbaka så kommer jag ställa till med en del intriger och göra så det brinner på gården, säger Viktor med ett leende på läpparna.

Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023
Christoffer Hammarlöf. Foto: TV4 / C More.

En helt ny farmare gör entré på gården

Efter torpkampen beger sig nya och gamla deltagare tillbaka till Farmen. Tillsammans med Nebil Davidsson gör en helt ny deltagare entré, ingen mindre än Christoffer Hammarlöf. Han blir direkt igenkänd vid sin ankomst på gården.

När jag såg Christoffer tänkte jag först på hur jag började titta på Farmen. Hans pappa umgicks med en som hette Özcan, som också var syrian som jag, säger Eddie.

Det lyder däremot olika åsikter om Christoffers entré. Andreas Gauffin är inte helt nöjd:

Min uppfattning om Christoffer är att han är en snäll och trevlig kille som verkar ha mycket på sitt hjärta, käften går i ett. Jag kommer nog blanda valium i hans frukostgröt tror jag, berättar han.

Christoffers uppfattning om Andreas är blandad, han tycker det är kul att träffa honom, men det enda han fått höra är att han ligger och sover hela dagarna, vilket inte faller honom i smaken.

Han såg helt nyvaken ut när jag kom hit, han är en jävla skådespelare, skrattar Christoffer.

Hur det går för Viktor i "Torpet" och Christoffer i "Farmen" ser du på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL