Storbråk mellan Viktor och Eddie i Farmen: "Håll käften, säger jag!"

Storbråk mellan Viktor och Eddie i Farmen: "Håll käften, säger jag!"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 24 februari 2023 kl. 06:02 | Publicerad 23 februari 2023 kl. 08:02

Omskakande avsnitt för de nära vännerna

Under säsongens gång har de blivit de tajtaste deltagarna, men i dagens avsnitt blev det storbråk mellan Viktor Bergström och Eddie Gecer i "Farmen" 2023.

Viktor Bergström och Eddie Gecer har varit som bröder under upptrappningen av Farmen 2023. Därför blev det starka känslor när Eddie började misstänka Viktor för att ha gått bakom ryggen för att spela mot honom. Det hela kulminerade i ett stort bråk mellan de två där bägaren – som man säger – rann över. 

Storbråk mellan Viktor och Eddie i Farmen: "Håll käften, säger jag!"
Foto: TV4 / C More.

Eddie i storbråket med Viktor i Farmen: "Håll käften, säger jag!"

Storbonden Tora Brandström stod inför valet att handplocka nästa förstakämpe, men planen som gick ut på att välja Christoffer Hammarlöf hamnade i plötslig gungning när Viktor planterade fröet att välja Eddie Gecer

– Det är nu jag har chansen att påverka detta spel något fruktansvärt. Jag har en jäkla bra plan och det är en ful plan. Men det här är ett spel och ska man gå långt så måste man spela fult. Går det här hem så kan jag nog fan resa en staty här på Farmen som årets spelare, sade Viktor i programmet.

När Tora väl samlade gänget för att tillkännage nästa förstakämpe föll valet på just Eddie, som inte tog det särskilt bra. Särskilt inte när han började misstänka att det var Viktor som hade spelat bakom hans rygg.

– Man sätter inte mig som förstakämpe, det är det värsta man kan göra, säger Eddie till tittarna.

Avsnittet landade i ett stort bråk mellan Eddie och Viktor som båda tycker att de spelat fult. Viktor gillade inte att Eddie erbjöd att ge Artin Ghookassi rollen som storbonde ifall han åker ut.

– Häll käften säger jag!, skrek Eddie till Viktor som gapade tillbaka. 

Eddie Gecer och Viktor Bergström i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More.

Viktors plan intakt efter bråket med Eddie 

Efter ett stort bråk inför flera av de andra deltagarna landade de till slut i att de båda gjort fel och att de tyckte allting gått för långt, och kramade om varandra broderligt. Men däremot tycks Viktors plan på att spela ut vännen Eddie vara intakt.

Det märks på deltagarna att insatserna nu börjar höjas ordentligt. Du följer "Farmen" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL