Viktors tålamod i Farmen 2023 börjar ta slut: “Han är en stor jävla pajas”

Viktors tålamod i Farmen 2023 börjar ta slut: “Han är en stor jävla pajas”

  • C More
Uppdaterad kl. 09:03 | Publicerad 01 mars 2023 kl. 08:03

Artin går Viktor på nerverna i Farmen

Farmarna inser på morgonen att de har förlorat en av sina hönor under natten på grund av ett missförstånd. Viktor och Artin är oense kring rutinerna och irritationen stiger på gården, vilket får Viktor att benämna Artin som "en stor jävla pajas".

Det är en ny dag på Farmen 2023 och i dag upptäckte deltagarna att en av hönorna hade blivit uppäten av en räv. Christoffer Hammarlöf berättar om olyckan för Viktor Bergström som inte tyckte att det är så allvarligt.

– Han tittar ju inte på djuren som levande ting utan bara någonting omständligt här på farmen, säger Artin Ghookassi om Viktors hanterande av nyheten. 

Hönan dog för att ingen hade berättat för Tora Brandström om hur många höns de hade på farmen, vilket ledde till att hon räknade fel på dem kvällen innan. Artin menar att det hade varit en bra idé om alla var överens om vilka rutiner som ska följas när det gäller djuren, vilket Viktor tyckte var onödigt eftersom han ansåg att alla på gården redan hade koll på det. 

– När jag försökte ta upp rutinerna försökte han lägga lock på det och jag vet att det finns en till faktor om det. Det är för att Viktor själv kan inte rutinerna, säger Artin.

Artin sitter och äter
Foto: TV4 / C More

Artins udda partytrick irriterar Viktor

Under lunchen berättade Artin om en talang han utvecklat som innefattar att stoppa upp ett 10-kronorsmynt i näsan för att sedan spotta ut det ur munnen. Han fortsatte med att ge detaljerade beskrivningar på stunder då mynt har råkat fastna eller sväljas, vilket äcklade Viktor.

– Det är så sjuka grejer, jag börjar undra om han behöver låsas in på livstid istället för att sitta här, säger Viktor.

Viktor Bergström sitter vid spisen i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

Viktor kanske checkar ut: "Artin är en stor jävla pajas"

– Viktor är så äckelmagad, det är därför jag misstänker att jag kanske blir förstakämpe bara för att han ska kunna få lite lugn och ro, säger Artin om effekten han har på Viktor.

Artin fortsatte med att säga att det egentligen inte är han som är problemet utan att det är de andra i gruppen som eggar upp honom, i alla fall när det gäller vad som händer runt matbordet. Viktor har sedan länge stört sig på hur Artin beter sig och har i tidigare avsnitt ifrågasatt hans uppfostran.

– Artin kommer bli förstakämpe och jag hoppas att han åker ut och jag skiter nu i taktik eller planering. Det enda jag vill är att han åker härifrån och åker han inte härifrån den här veckan då vet jag inte vad jag gör, om jag ger upp och checkar ut självmant. Han är en stor jävla pajas, tyvärr, sa Viktor.

Programmet ser du på TV4, TV4 Play och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL