Ken Gacamugani

Det här är Ken Gacamugani i Robinson hösten 2023

  • TV4 Play
02 november 2023 kl. 07:11

30-åringen från Enköping

30-åriga Ken Gacamugani jobbar som en content creator i vanliga fall. Nu har han utmanat sig själv med att prova på den tuffa utmaningen som är "Robinson". Med otroligt mycket tur och en rad ordinära prestationer i tävlingar ser Ken sig själv ta hem hela vinsten.

Ken Gacamugani är en av de deltagare i Robinson som ibland blir lite undanskymd i mängden av sitt Lag Nord. Men han borde inte underskattas. I tävlingar kan han hålla upp sig själv och även i lägret är han inte skygg om att stå upp för vad han tycker är rätt. När Therese Tang kom tillbaka till laget efter att ha varit på Gränslandet var Ken snabb med att få ut alla korten på bordet. Han hade hört saker Therese hade sagt om honom och ville ta upp det direkt framför laget, det skapade en het debatt som slutade i en lite dåligare stämning i lägret men de flesta stod ändå på Kens sida av argumentet.

Det här är Ken Gacamugani i Robinson hösten 2023
Ken Gacamugani. Foto: TV4.

Det här är Ken Gacamugani i Robinson hösten 2023

Till vardags är Ken en content creator och han ville nu utmana sig själv genom att delta i Robinson. En utmaning som han verkar lyckas övervinna då han har haft vinster både med sitt lag och individuellt. Hans lagkamrat Els-Marie Enbuske hyllar ofta hans dolda talang av att alltid hamna på topp i tävlingar. Han verkar dessutom ha ofantligt med tur eftersom att han hittade den dolda immuniteten i sitt läger samtidigt som hela resten av laget letade. Ken har även kommit på sitt lags goda sida genom att ofta förbereda och laga mat för dem.

Den enda personen Ken inte riktigt kom överens med var hans före detta lagkamrat Therese Tang. Flera personer i Lag Nord hade tvister med Therese men när hon kom tillbaka efter att ha varit i Gränslandet var Ken den första att konfrontera henne. Han ville att hon skulle stå för vad hon hade sagt så att de kunde gå vidare som lag. På grund av det och andra orsaker valde Therese att lämna programmet, något Ken verkade lika nöjd över. Med ett fridfullt läger, ett par stycken dolda immuniteter under bältet och en riktig seger sträcka kommer Ken nog ha en god chans att vinna Robinson, det vill säga om han klarar sig till sammanslagningen.

Du följer Kens resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL