Kärleksparet Mimmi Åsenius och Erik Svenssons status idag – Bonde söker fru

Kärleksparet Mimmi Åsenius och Erik Svenssons status idag – Bonde söker fru

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 december 2023 kl. 21:12

Trots bortvalet lever de lyckliga idag

Det har blivit dags för höstens upplaga av "Bonde söker fru" 2023 att gå i mål på TV4 och under säsongens sista avsnitt får tittarna ta del av en och annan överraskning...

Mimmi Åsenius i Bonde söker fru 2023
Mimmi Åsenius. Foto: TV4.

Är Mimmi Åsenius och Erik Svensson ett par idag?

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av Bonde söker fru 2023 i TV4 och under höstens allra sista avsnitt åker programledare Linda Lindorff ut till bonden Mimmi Åsenius gård för att ta reda på hur hennes relationsstatus ser ut idag. I förra veckans avsnitt lämnades nämligen tittarna i en rejäl cliff hanger när det i slutet på avsnittet såg ut som att Mimmi valt att gå tillbaka till brevskrivare Erik Svensson, någonting som chockar tittarna då hon valde brevskrivaren Jimmy Olofsson över Erik i programmets slutval. Under programmet konstaterar linda att det inte blev någonting med Jimmy och ställer frågan om hon har träffat någon annan sedan dess.

– Jo men jag har träffat någon, Erik, säger en skrattande Mimmi.

Kärleksparet Mimmi Åsenius och Erik Svenssons status idag – Bonde söker fru
Linda Lindorff och Erik Svensson. TV4.

Valde att gå vidare som vänner

Linda passade även på att träffa Erik Svensson för att höra hur det egentligen ligger till Mellan honom och Mimmi och han förklarar hur allt ligger till.

– Jag var på Öland, på just ett dansevenemang och i och med att vi delade det gemensamma intresset så bestämde vi för att träffas där. Vi tog tiden till att prata igenom vad som hade hänt, vi kunde lägga lite locket på och gå vidare som vänner istället. Det var väldigt bra för mig att få träffa Mimmi, även om det kanske inte blev det slutet jag hade hoppats på, men det gav mig en tydlig bild på vad jag letar efter i en relation. Det var inga hard feelings på något sätt, jag tycker att resan var värd det, säger Erik till Linda innan de kramar om varandra.

Det blev alltså inget mer än en vänskapsrelation mellan Erik och Mimmi men, Mimmi avslöjar att hon kanske inte riktigt är helt singel då det finns en ny kille som väckt hennes intresse.

– Jag har skrivit lite med en kille och jag är lite förtjust, men vi har inte träffats än, berättar en fnittrig Mimmi.

Vi vill passa på att tacka TV4 för höstens säsong av "Bonde söker fru" och är du intresserad av att själv medverka i programmet? Då har du din chans nu! Här kan du nämligen söka till Bonde söker fru 2024.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL