Det här är Erik Svensson i Bonde söker fru 2023

Det här är Erik Svensson i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
15 november 2023 kl. 17:11

Redo för kärlek

En av årets brevskrivare i "Bonde söker fru" 2023 är ingen mindre än västkustkillen Erik, 29, från Falkenberg som försöker fånga köttbonden Mimmis hjärta.

Erik Svensson i bonde söker fru 2023
Erik Svensson. Foto: TV4.

Det här är Erik Svensson i Bonde söker fru 2023

En av brevskrivarna till köttbonden Mimmi Åsenius i säsongens upplaga av Bonde söker fru 2023 på TV4 är västkustkillen Erik Svensson, 29, från Falkenberg. Erik jobbar som säkerhetstekniker och har en hel del gemensamma intressen med Mimmi. De är inte bara redo för att hitta kärlek utan har även en stark passion för att åka motorcykel. Som om inte det vore nog, så åker båda två sammanträffande nog motorcykel av märket Yamaha och gillar att bugga på fritiden. Visst låter det som en match made in heaven?

Det här är Erik Svensson i Bonde söker fru 2023
Erik Svensson. Foto: TV4.

Uppenbar kemi redan från dag 1

Erik och Mimmi har redan från säsongens första speed-dejt fattat stort tycke för varandra och tittarna kan riktigt se hur de glittrar i deras ögon när de umgås i programmet. Att Erik är den enda av killarna som har MC-kort är till en stor fördel och han är den av brevskrivarna som fått mest tid på tu man hand med Mimmi. Erik har lätt att berätta för Mimmi hur mycket han tycker om henne och att han ser fram emot tiden på gården, även i höst.

– Jag ser fram emot den här tiden på gården i sommar, mer och mer. Även hösten, säger en fnissande Erik under säsongens sjunde avsnitt.

Om det blir en höst på Mimmis gård för Erik återstår att se. Missa inte "Bonde söker fru" 2023 på TV4 och TV4 Play, onsdagar 20.00.

NÄSTA ARTIKEL