Jimmy Olofssons känslor efter Mimmis avvisande i Bonde söker fru 2023

Jimmy Olofssons känslor efter Mimmis avvisande i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 16 december 2023 kl. 07:12 | Publicerad 14 december 2023 kl. 21:12

"Jag fällde några tårar"

Under veckans avsnitt av "Bonde söker fru" 2023 på TV4 tar det en oväntad vändning för brevskrivaren Jimmy Olofsson när Mimmi Åsenius väljer att avsluta relationen. I en intervju med Filmtopp öppnar Jimmy upp sig om sina känslor efter samtalet.

Under kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023 får paren gå på exklusiva dejter för att spendera lite välförtjänt egentid med varandra, någonting som tar en oväntad vändning för både tittarna och Jimmy Olofsson. Bonden Mimmi Åsenius berättar under avsnittet att hon inte har några kärlekskänslor för Jimmy och att hon ringde upp Jimmy redan innan avresa för att förklara hur hon kände, och de bestämde sig för att åka på dejten ändå, som vänner. 

Jimmy Olofssons känslor efter Mimmis avvisande i Bonde söker fru 2023
Jimmy Olofsson. Foto: TV4.

Jimmy om känslan efter Mimmis hjärtskärande telefonsamtal

Vi på Filmtopp har hört av oss till Jimmy och frågat hur det egentligen var att få det där sista samtalet från Mimmi där hon berättade att hon inte har några kärlekskänslor för honom.

– Jag fällde några tårar, det erkänner jag. Men denna ledsamhet satt enbart i sig någon minut och det beror på två anledningar. Dels så fick jag ”smällen” på natten efter vår slutdejt, när hon sa att hon även hade känslor för Erik men att hon även kanske inte skulle välja någon av oss. Den andra anledningen är att jag tror att jag innerst inne aldrig riktigt trodde på det, det var på något sätt för bra för att vara sant, sedan har jag blivit dumpad fler gånger så jag väntade nog nästan bara på att bli det, berättar Jimmy för Filmtopp.

Vi passade även på att ställa frågan om de har någon kontakt med varandra idag.

– Vi har ingen kontakt idag, vi skrev lite i början när det började sändas, men det har runnit ut i sanden, säger Jimmy.

Missa inte säsongsavslutningen av "Bonde söker fru" 2023 på TV4 och TV4 Play den 20 december klockan 20.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL