Det här är Mimmi Åsenius i Bonde söker fru 2023

Det här är Mimmi Åsenius i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 20:05 | Publicerad 08 november 2023 kl. 10:30

Köttbonden som älskar havet

En av bönderna som tittarna får följa i årets säsong av Bonde söker fru på TV4 är ingen mindre än motorcykelfantasten Mimmi, 28, från Öland, som känner sig rejält redo för att hitta den rätta. Nu återstår bara frågan, kommer Mimmi att hitta kärleken?

Mimmi Åsenius, deltagare i Bonde söker fru 2023 på TV4
Mimmi Åsenius. Foto: TV4.

Lär känna solstrålen Mimmi i Bonde söker fru 2023

Årets upplaga av Bonde söker fru 2023 är i full rullning på TV4 och en av årets dejtingsugna bönder är köttbonden Mimmi Åsenius, 28, som är uppvuxen i Näsby. I dag har hon totalt 130 tjurar på gården som skickas till slakt när de vuxit till sig, samt 20 kor som får egna kalvar. En dag fick Mimmis syster och kompisar nog och kände att hon behöver mer i livet än bara tjurar och kor, och då tog de steget till att anmäla Mimmi till Bonde söker fru 2023. I en intervju med Ölandsbladet berättar Mimmi följande:

– Det var faktiskt mina kompisar som hade anmält mig. När TV4-produktionen ringde och frågade om jag ville vara med blev jag så chockad för jag hade ingen aning om detta. Jag sa först att jag behövde fundera lite men kom sedan fram till att ”äsch, jag kör”.

Mimmi Åsenius. Foto: TV4.

"Kärlek är allt här i livet"

Mimmi älskar havet, att jaga och att köra motorcykel i den vackra gotländska naturen och nu letar hon efter någon att kunna dela sina passioner med.

– Kärlek är allt här i livet. Man svävar på moln och är pirrig och glad. Jag är på jakt efter killen som vill bo här tills vi är gamla och gråhåriga, någon som man kan berätta sina hemligheter för, säger en fnittrig Mimmi i sin introduktionsvideo till programmet.

Det viktigaste för Mimmi i en relation är tillit, närhet och humor och nu känner hon sig mer än redo för att hitta mannen som kan uppfylla alla kvalifikationer.

Hur det går för Mimmi och de andra bönderna i "Bonde söker fru 2023" ser du varje onsdag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL