Här bryter deltagaren ihop under Dinos val i Bonde söker fru – Jorden runt

Här bryter deltagaren ihop under Dinos val i Bonde söker fru – Jorden runt

  • TV4 Play
Sofie Landgren
13 maj 2024 kl. 21:05

Oväntat val av bonden

Det har återigen blivit dags för olivbonden Dino att göra ett val i vem som får lämna hans grekiska gård i "Bonde söker fru – Jorden runt". Det blir minst sagt ett oväntat besked och en av deltagarna bryter ihop i tårar.

Dino gör val om vem som ska lämna i Bonde söker fru – Jorden runt
Linda, Dino, Ida. Foto: TV4.

Deltagare bryter ihop i "Bonde söker fru – Jorden runt"

Det har blivit dags för utlandsbonden Dino att göra sitt andra val och redovisa vem som får lämna gården i spinoff-serien Bonde söker fru – Jorden runt. Det blir en dramatisk vändning som slutar i tårar när Dino väljer att fråga deltagarna Ida Carlsson Stridsman och Jessica Norman varför de vill vara kvar och dejta honom.

Jessica svarar lugnt och sansat att hon har ett stort intresse för Dino och hon vill se om det finns något att bygga på. När det där emot kommer till Ida dröjer det inte länge innan tårarna börjar rinna längs hennes kinder.

– Jag är här för att jag vill hitta min stora kärlek, och jag tror att du är det, jag tycker om dig och jag tycker att hela situationen är jobbig, och jag vill att du ska följa ditt hjärta. Jag tror att du vet att det jag känner är genuint, men du måste också känna att det finns en chans att det är jag, ja, jag vet inte... svarar Ida samtidigt som hon gråter.

Jessica lämnar bonde söker fru jorden runt
Jessica och Ida. Foto: TV4.

Jessica Norberg skickas hem

Till allas förvåning blir det till slut Jessica Norberg som får packa ihop sin väska och åka hem till Sverige efter en förvirrande motivering från Dino.

– Jessica, jag kommer aldrig i hela mitt liv glömma dig, aldrig, aldrig, aldrig, och jag hoppas verkligen att vi kommer prata igen och ses igen. Jag tycker om dig så mycket. Jag vet inte om jag har gjort rätt eller fel, men jag vill inte att du ska försvinna ur mitt liv, jag vill ha dig i mitt liv, säger Dino till Jessica.

– Jag vet faktiskt inte hur Dino resonerade där, jag kanske känns för osäker och Ida har ju verkligen öppnat upp hur hon känner, säger Jessica till produktionen.

Missa inte fortsättningen av "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024, måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL