Det här är Jessica Norberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Jessica Norberg i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
21 april 2024 kl. 08:04

Solstrålen från Ludvika

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till olivbonden Dino Choreftis är den härliga Ludvikatjejen Jessica Norberg.

Jessica Norberg i Bonde söker fru jorden runt 2024
Jessica Norberg. Foto: TV4.

Det här är Det här är Jessica Norberg i "Bonde söker fru – jorden runt" i TV4

En av årets utlandsbönder i spinoff-programmet Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. En av årets deltagare som sökt in till programmet för att dejta just Dino är charmtrollet Jessica Norberg, 39, Ludvika. Jessica söker efter en härlig, ärlig och humoristisk relation, och förhoppningsvis hittar hon just det tillsammans med Dino.

Jessica i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Jessica Norberg. Foto: TV4.

En tjej som inte är blyg för att varken rapa eller fisa

Jessica sökte till programmet för att våga utmana sig själv och visa sina barn att hon är modig nog att ta tag i sitt dejtingliv. Dino tycker att Jessica är lik hans favoritskådespelerska som barn, Kim Basinger, och det är definitivt något som ger henne förtur in på Dinos intresse-skala.

– Hennes själ är fantastisk, jag gillar henne. Jättefin! säger Dino till produktionen efter deras första möte.

I hennes videoansökan till säsongen beskriver hon sig som en tjej helt utan filter, och hon har inga problem att släppa väder framför en partner.

– Jessica Norberg här. Jag saknar filter, det kan pluppa ur vad som helst ur min mun. Jag rapar, jag fiser, jag är inte så kinkig med något, säger Jessica i sin ansökan.

Missa inte Jessicas medverkan i årets upplaga av "Bonde söker fru - jorden runt" varje måndag i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL