Det här är Ida Carlsson Stridsman i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Ida Carlsson Stridsman i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 april 2024 kl. 08:04

Tog sig till Grekland för att dejta bonden Dino

Det mysiga dejtingäventyret "Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till olivbonden Dino Choreftis är Ida Carlsson Stridsman,

Ida i Bode söker fru - jorden runt 2024
 Ida Carlsson Stridsman. Foto: TV4.

Det här är Ida som söker kärlek i vårens upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt"

En av årets utlandsbönder i spinoff-programmet Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. En av årets modiga deltagare som sökt in till programmet för att dejta just den grekiska muskelknutten Dino är Ida Carlsson Stridsman.

Ida är 34 år och jobbar som fotograf. Hon är född och uppvuxen i Norrland, men är bosatt i Göteborg sedan 2013. Dino må vara grek, men identifierar sig som en svensk viking och han älskar det faktum att Ida kommer från just Norrland – enligt honom så blir det inte mer viking än så i dagens samhälle.

Ida i bonde söker fru - jorden runt 2024
Ida Carlsson Stridsman. Foto: TV4.

Har svårt att öppna upp sig

Ida har inte varit hemma i Norrland på över sju år tack vare att hon inte har så bra relation till sin familj. Hon beskriver sig själv som en försiktig och tillbakadragen tjej som tar tid på sig innan hon vågar öppna upp sig för nya människor, egenskaper som har gjort det svårt för henne att ta plats bland de andra deltagarna.

– Jag kan väl erkänna att jag har inte varit uppe i Norrland på sju år tror jag. Jag har tyvärr inte jättebra kontakt med min familj. Och det är väl lite det jag känner med tjejerna här, de har liksom mycket mer att prata om än vad jag har. Jag har inte så mycket att bjuda på mer än mig själv. De har liksom barn, familj och jag har bara mig själv, säger Ida till Dino under säsongens tredje avsnitt.

Ida beskriver att kärlek är trygghet för henne. Att man ska kunna göra misstag och fel i en relation, men att det i slutändan ska vara okej. Hon har successivt börjat känna en trygghet till Dino och har börjat öppna upp sig mer och mer.

– Jag känner att jag kan lita på Dino. Det känns bra att kunna dela med sig lite mer av sig själv, säger Ida till produktionen.

Hur det går mellan Dino och Ida får vi se i fortsättningen av "Bonde söker fru – jorden runt 2024", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL