Här är tjejerna som blir utvalda i Bonde söker fru - jorden runt 2024

Här är tjejerna som blir utvalda i Bonde söker fru - jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
15 april 2024 kl. 21:04

Dino, Anders och Christopher har gjort sina val

Det är dags för säsongens utlandsbönder i årets upplaga av "Bonde söker fru - jorden runt" att välja vilka fyra tjejer de vill bjuda med sig hem. Här är tjejerna som blir utvalda!

Här är bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru – jorden runt 2024
Christopher Sjöblom, Dino Choreftis, Anders Lindqvist. Foto: TV4.

Bönderna gör sina val i "Bonde söker fru - jorden runt"

Det har blivit dags för årets utlandsbönder att välja vilka fyra tjejer som får chansen att åka till böndernas hemländer och gårdar för en chans till romans. Varje bonde får endast bjuda in fyra tjejer och det leder till svåra beslut för herrarna. Bönderna delar ut flaggor till de tjejer som blir valda och olivbonden Dino Choreftis, 49 år, Grekland, tar tillfället i akt och ber Linda Lindorff om en femte flagga för att istället bjuda in fem tjejer, någonting hon går med på då han uppger att det finns en tjej extra som han inte riktigt kan släppa taget om än.

Vinbonden Christopher Sjöblom, 25 år, USA, väljer dock att bara dela ut 3 flaggor istället för fyra. Anledningen till detta är att det var en tjej som inte kunde ta sig till slottet på grund av sjukdom men, de fick chansen att träffas via ett videosamtal och där kände Chris att det fanns kemi och väljer att bjuda med henne till Napa Valley. Travbonden Anders Lindqvist, 70 år, Frankrike, håller sig dock till reglerna och delar ut fyra flaggor.

Dinos tjejer i  Bonde söker fru – jorden runt 2024
Emma-Li, Ida, Jessica, Olivia, Lynn. Foto: TV4.

Tjejerna Dino Choreftis bjuder hem till Grekland

Först ut att få en flagga och därmed en inbjudan till Dinos hem i Grekland är den spralliga norrländskan Ida, 33. Näst på tur väljer han Lynn, 39, med motiveringen av att han blev så tagen av hennes brev hon skickade in i samband med sin ansökan till programmet. Dinos tredje val är inte lika självklart, det är här han frågar Linda om det finns en möjlighet till att bjuda in en femte tjej, vilket han får, och då bjuder han in Olivia, 32. Den fjärde tjejen som får en flagga är Emma-Li, 32, och det är egentligen den tjejen som han är mest fundersam över då det lutar åt en relation på distans om det blir hon som står kvar som sista val. Sista tjejen är ett självklart val för Dino, han kallar henne för Kim Basinger då han tycker hennes utseende liknar den amerikanska skådespelerskan, men hon heter egentligen Jessica, 39.

Anders val i Bonde söker fru - jorden runt 2024
Anette, Charlotte, Helena, Ann-Kristin. Foto: TV4.

Tjejerna Anders Lindqvist bjuder hem till Frankrike

Anders, som egentligen önskar att han fick bjuda med alla tjejerna och leva i något slags harem hemma i Frankrike, följer reglerna till punk och pricka och delar ut fyra flaggor. Först ut att bli vald är Ann-Kristin, 74, och det var hennes charm, leende och livsgnista som imponerade på honom. Näst på tur får Charlotte, 59, en flagga, sedan Helena, 59, och sist men inte minst blir Anette "Nettan", 63, utvald.

Christophers val i Bonde söker fru – jorden runt 2024
Amanda, Johanna, Jonna, tjejen från videosamtal i cirkeln. Foto: TV4.

Tjejerna Christopher Sjöblom bjuder hem till USA

Christopher förklarar för tjejerna att han bara kommer att dela ut tre flaggor idag på grund av att han redan har bjudit med en tjej som han pratat med via video samtal. Han delar dock inte med sig av varken ålder eller namn på henne. Först att få en flagga väl på plats på slottet är Jonna, 35, och henne väljer han på grund av att hon är lite äldre, söker något stabilt och känns mer djup och mogen. Efter det får Johanna en flagga tack vare att hennes brev var så välskrivet att Chris kände att han blev förälskad i bara brevet. Sist men inte minst får Amanda, 26, en flagga främst för hennes bubbliga personlighet men också för att hon enligt honom luktade så otroligt gott vid deras första möte.

Missa inte årets kärleksresa i "Bonde söker fru - jorden runt" i TV4 på måndagar!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL