Linda Lindorffs undantag i Bonde söker fru: Beredd att tänja på gränserna

Linda Lindorffs undantag i Bonde söker fru: "Beredd att tänja på gränserna"

  • TV4 Play
Moa  Andersson
25 oktober 2023 kl. 17:10

Linda Lindorff hittar extra spelrum för bonden Jens

Det är dags för bönderna att bjuda in fyra brevskrivare till sina gårdar i "Bonde söker fru" 2023. Men när Jens ska göra sitt val händer något ovanligt.

OBS! Artikeln beskriver händelser ur dagens (25 oktober) avsnitt av "Bonde söker fru".

Bönderna i Bonde söker fruTV4 och TV4 Play fortsätter lära känna sina brevskrivare under gruppdejterna, och det gäller att flörta ordentligt om man vill få chans följa med hem till gården. Men när Jens ska välja vilka tjejer som ska få följa med honom händer det något oväntat.

Foto: TV4.

Myrstacken i Jens huvud: "Det är ett riktigt jävla viktigt val"

Det är dags för bönderna Micke, Jens och Mimmi att bjuda med fyra brevskrivare till sina respektive gårdar. Med spänning och förväntan ska de berätta vilka som ska få följa med hem till deras vardag. Micke och Mimmi bjuder med fyra personer som ska få se dem i deras essen, men det händer något ovanligt när Jens ska göra sitt val. 

– Det är som en myrstack i huvudet, de är så bra allihopa. Någon av tjejerna som följer med mig hem kan ju vara min framtida fru, så det är klart att det är ett riktigt jävla viktigt val att det blir rätt, säger Jens. 

Linda förklarar att tanken är att Jens ska bjuda in fyra av sex brevskrivare till gården. Hon frågar om han fortfarande inte vet vilka det ska vara, vilket han inte gör. Kemi och energi finns det gott om i hans grupp av tjejer som gör det svårt för kött- och spannmålsbonden från Hedemora. 

Jens och Linda. Foto: TV4

Linda Lindorff om beslutet: "Beredd på att tänja på gränserna"

Jens säger att han gör den här resan av en anledning och det är att det ska bli rätt nu. En potentiell relation som resultat av Bonde söker fru ska hålla, helst livet ut, menar han. Alexandra, som under gruppdejten fick en puss, är en av dem som får följa med till gården, tillsammans med Sabina, Jessika och Ida. Men plötsligt händer det något. 

– Jag har pratat med Jens och när det handlar om kärlek så är jag beredd på att tänja på gränserna. Jag vet att du har någonting att säga, nämligen att bjuda in en till gården så jag säger ja, berättar Linda

Brevskrivaren Anna berättar att när Linda förklarar att Jens ska få bjuda in en tjej till så knöt det sig i magen på henne. Då får hon upp hoppet igen. Sagt och gjort, det är faktiskt Anna som Jens vill bjuda in som femte tjej till gården.

Hur det går för våra bönder i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL