Robinson 2024

Han hoppar av Robinson – en maktlös Anders Lundin kan inte stoppa honom

  • TV4 Play
Eyla Runsten
17 april 2024 kl. 13:04

Fredrik Bolander väljer att hoppa av "Robinson"

I veckans avsnitt av Gränslandet så börjar bägaren bli full för Fredrik Bolander och vill hoppa av Robinson, detta är något som gör Anders Ludin på bittert humör.

Efter att Fredrik Bolander behövde lämna Robinson efter örådskampen så hamnade han i Gränslandet tillsammans med Simone Sjöström, Alexander Strandberg och Charlotta Hedlund. Men nu börjar Fredrik få nog av Robinson och vill hoppa av på grund av personliga skäl. Detta är något som får programledaren Anders Lundin att reagera och bestämma sig för att prata med Fredrik om det. 

– Jag har hört att du vill ge upp. Jag förstår inte, säger Anders till Fredrik.

Fredrik berättar för Anders att det är på grund av personliga skäl som han behöver avbryta och tror att det blir bäst för honom. Anders påminner därför Fredrik om att det är flera tusentals som söker till Robinson för att pröva sina krafter och inte vill något annat än att vara där Fredrik står. Fredrik är medveten om att han kanske gör många besvikna men att han behöver tänka på sig själv den här gången och står fast i att han behöver lämna.

Foto: TV4

"Ångrar inte att jag hoppade av Robinson"

Men att vägra släppa honom Oavsett om Anders bad honom att tänka på saken en stund till så hade Fredrik bestämt sig, han skulle hem. Han saknade sin familj och det fanns flera bakomliggande orsaker, bland annat hans mående. Anders förstår och tycker att det är synd att han lämnar då han hade velat se hur långt Fredrik hade kunnat ta sig i programmet. 

– Jag ångrar inte att jag hoppade av Robinson, men många säger att jag borde ångra det, säger Fredrik i en intervju med Aftonbladet.

Du följer "Robinson" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL