Farmen-Fredrik fortsätter att provocera tittare – ljuger om att han är sjuk

Farmen-Fredrik fortsätter att provocera – ljuger om att han är sjuk

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
27 februari 2024 kl. 19:02

"Jag är storbonde. Jag behöver inte bry mig så mycket"

I tisdagens avsnitt av "Farmen" 2024 får tittarna se storbonden Fredrik Trygg Kummetz ljuga om att han är sjuk för att han inte orkar bidra till arbetet.

I gårdagens avsnitt av Farmen 2024 var den nyligen tillsatte storbonden Fredrik Trygg Kummetz öppen med Hans Wincent om att han tänker fuskar så snyggt han kan. Men nu verkar det som att även den ansträngningen blivit för mycket för Fredrik, som låtsas att vara sjuk för att han inte orkar ta tag i de sysslor som programledaren önskar att gruppen löser under hans ledning.

Farmen-Fredrik fortsätter att provocera – ljuger om att han är sjuk
Foto: TV4.

Farmen-Fredrik fortsätter att provocera – ljuger om att han är sjuk

När Cornelia Gyllborg söker upp Fredrik för att diskutera hur de ska lösa veckans uppdrag påstår han att han är sjuk med frossa. Men ganska snabbt förstår tittarna att han fejkar det hela för att istället kunna softa på rummet.

– I dag när jag vaknade så hörde jag att det spöregnade, och direkt så bara "vänta nu, jag tror att jag ska vara sjuk idag", säger Fredrik i synken och fortsätter:

– Jag tror att jag ska låta drängarna göra jobbet och så ska jag lägga mig under mitt duntäcke och bara njuta av att höra hur det bankas och sågas. På min stuga mäter de måtten på de här fönsterluckorna så jag ska få det lite extra mörkt och skönt här framöver på morgonen. Jätteskönt.

I och med att Fredrik håller sig i sängen så är gruppen som försöker klara av veckans uppdrag en man kort, något som Magnus Samuelsson inte gillar. 

– Vad fan, tror du man låg och sov en hel dag på 1800-talet? Nej, det gjorde man inte. Fräs ut snoret och jobba. Han kan plocka upp hönsbajs. Det kan man göra även om man är snorig. Jag ger mig fan på hela hans plan har gått ut på att mygla hela den här veckan. Vi vet ju fortfarande inte vad han har tänkt att jobba på, säger Magnus till Per Renström som menar att det inte bara är den här veckan som Fredrik myglat, utan under hela hans tid i programmet.

Längre in i avsnittet får gruppen det bekräftat att Fredrik myglar. När deltagarna får veta att det är först till kvarn att hämta en fördel som ligger gömd i ladan springer Fredrik för full hals i hopp om att knycka den innan någon annan. Det ser inte bra ut, men Fredrik verkar inte vara särskilt orolig över att hans fulspel ska orsaka några större problem.

– Jag är storbonde. Jag behöver inte bry mig så mycket. Jag är själv mot dem, men just nu så vill jag bara äta god mat, välja en förstakämpe och sen skiter jag i resten, säger han.

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL