Farmen-deltagaren öppen med att han fuskar – berättar för Hans Wincent

Farmen-deltagaren öppen med att han fuskar – produktionen sätter inget stopp

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 27 februari 2024 kl. 18:02 | Publicerad 26 februari 2024 kl. 19:02

Fredrik ser ingen skam i att fuska sig genom "Farmen"

När Fredrik Trygg Kummetz träffar programledaren Hans Wincent i "Farmen" på TV4 berättar han retfullt att det tänker fuskas, om än med mer finess än förut.

Att medverka i TV4:s Farmen brukar innebära ett hårt slit för de flesta, men Fredrik Trygg Kummetz har sedan starten varit tydlig med att han inte tänker ta ut sig på att sköta uppdragen som gruppen tilldelas av produktionen. I måndagens avsnitt tar Fredrik dock sin öppenhet med att han tänker glida igenom programmet ett steg längre när han retar programledaren Hans Wincent med det.

Fredrik Trygg Kummetz i "Farmen". Foto: TV4.

Fredrik öppen med att han fuskar i Farmen – retar Hans Wincent

Kommer Fredrik att lyckas vinna Farmen 2024 på sitt slappa sätt? Han kommer åtminstone att försöka, och han har inga planer på att hymla med det. I måndagens avsnitt blir han utvald till storbonde för en andra gång totalt, och får då i vanlig ordning ta emot veckans uppdrag av programledaren Hans Wincent. När Hans påpekar att uppdragen inte gick hela vägen i mål senast så tar Fredrik tillfället att retas med honom.

– Jag tänkte väl att den här veckan kanske man ska fuska med lite finess istället, så får man se om du är med i matchen, säger Fredrik till Hans Wincent som låter hans kommentar slinka undan.

Farmen-deltagaren öppen med att han fuskar – retar Hans Wincent
Hans Wincent. Foto: TV4.

"Försöker alltid göra det smidigaste möjliga"

Produktionen verkar inte ta Fredriks påstående om att han fuskar på särskilt stort allvar. Fortsättningsvis får han och resten av gruppen i uppgift att lägga om stenen vid altanen, sätta upp nya fönsterluckor och att tvätta alla sängkläder. Trots de relativt tacksamma uppdragen för någon som vill lata sig så verkar Fredrik inte säker på om han tänker vara med och genomföra dem. 

– Jag har ingen erfarenhet av något av de här uppdragen. Jag tvättar någon gång då och då, men när jag har tvättat här under hela den här sommaren så går jag ner med kläderna jag haft på mig för dagen och badar och tvålar in mig med dem på. Jag försöker alltid göra det smidigaste möjliga. Det här blir en utmaning men jag ska ner och tvätta lakan... eller ska jag skita i det kanske? Jag ligger ju i storbondestugan och har helt nya och rena kläder där. Jag kanske skiter i det.

Däremot hoppas Fredrik på att få en "frisedel" till årets final under sin vecka som storbonde, vilket kan bli en möjlighet om de lyckas med de olika uppdragen. Kommer han isåfall att fuska på vägen? Det återstår att se, men nog vore det allt annat än förvånande om han hittade ett sätt.

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL