Lasse Berghagens tårar i Vilket Liv! på TV4 – minns Allsång på Skansen

Enorma stödet till Lasse Berghagen – så många såg hans tv-program

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 17:10 | Publicerad 10 oktober 2023 kl. 12:10

Hela Sverige älskar Lasse – succé för hans Vilket liv-avsnitt

Till slut kunde "Vilket liv"-avsnittet med Lasse Berghagen sändas på TV4 – och vilken succé det blev. Avsnittet med den folkkära profilen, som den senaste tiden gått en kritisk hälsokamp, blev förra veckans mest sedda tv-program.

Tidigt i den pågående säsongen av TV4:s program Vilket liv! var det tänkt att Lasse Berghagen skulle hyllas, men när det uppdagades att den folkkära profilen hade hälsoproblem och vårdades på sjukhus sköts programmet upp.

Lasse Berghagen vårdas fortfarande med intensivvård enligt dottern Malin Berghagen, men hon har också delat med sig av gradvisa framsteg gällande sin pappas hälsoutveckling. En tid tillbaka meddelade hon att han hade vaknat från sin nedsövning.

Med ett hälsoläge som försiktigt pekar i rätt riktning kände sig TV4 till slut bekväma med att sända Lasse Berghagens hyllningsavsnitt i Vilket liv! söndagen den 8 oktober – och det blev inte helt oväntat en stor succé för tv-programmet.

Enorma stödet till Lasse Berghagen – så många såg hans tv-program
Foto: TV4.

Enorma stödet till Lasse Berghagen – så många såg hans tv-program

I Lasse Berghagens avsnitt av Vilket liv! fick vi bland annat se en tårögd huvudperson blicka tillbaka på tiden med Allsång på Skansen och se honom överraskas av Robert Gustafson. Det varma avsnittet innehöll med andra ord gott om ögonblick som träffade lite extra hårt med tanke på den senaste tidens oro över Lasse Berghagens hälsa.

Inte helt förvånande blev det efterlängtade avsnittet också förra veckans mest sedda tv-program i Sverige.

Data från MMS visar att Vilket liv-avsnittet med Lasse Berghagen sågs av hela 994 000 tittare, vilket gör det till veckans mest sedda program (nyhetsprogram exkluderade). De imponerande siffrorna är klart mycket bättre än det näst mest sedda programmet, Fråga Lund (860 000 tittare). På tredjeplats hittar vi Bonde söker fru (824 000 tittare).

Succésiffrorna är dessutom de högsta som uppmäts för "Vilket liv!" den här säsongen.

NÄSTA ARTIKEL