Lasse Berghagens program ställs in – dottern varnar för det värsta

Dotterns besked inför TV-sändningen – Lasse Berghagen fortfarande på IVA

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 10 oktober 2023 kl. 10:06 | Publicerad 08 oktober 2023 kl. 17:04

Malin Berghagen tackar alla som visar stöd

I kväll sänder TV4 deras förinspelade avsnitt av "Vilket liv!" med Lasse Berghagen som ska hyllas. Samtidigt ligger den folkkäre profilen inlagd på IVA, berättar dottern Malin Berghagen.

Avsnittet med Lasse Berghagen i TV4:s program Vilket liv! spelades in för flera månader sedan, men har skjutits på att visas i flera veckors tid eftersom dess huvudperson legat inne på sjukhus i kritiskt tillstånd. Men i kväll är det alltså dags för tittarna att få ta del av hyllningarna till Allsång på Skansen-ikonen, som blivit ett med det svenska folket. Bland annat kommer Robert GustafssonAnders Lundin och Lotta Engberg dyka upp i rutan för att visa Lasse sin uppskattning.

Inför kvällens avsnitt berättar dottern Malin Berghagen, som hållit fansen uppdaterade genom den svåra tiden, att Lasse fortfarande är inlagd på sjukhus för att behandlas med intensivvård.

Dotterns besked inför TV-sändningen – Lasse Berghagen fortfarande på IVA
Emotionellt när Lasse Berghagen hyllas i rutan. Foto: TV4.

Malins besked inför TV-sändningen – Lasse Berghagen fortfarande på IVA

Många undrar hur det går med Lasse Berghagens återhämtning. Vi har tidigare fått höra att läget tagit små steg mot förbättring, samt att han vaknat från sin nedsövning. I ett inlägg på Instagram delar dottern Malin Berghagen med sig av en ny uppdatering, där hon berättar att han fortfarande behandlas på IVA. 

Fortsättningsvis berättar Malin om hur hon känner inför avsnittet av Vilket Liv! där hennes pappa ska hyllas med bland annat shownummer och varma samtal.

– På söndag kommer TV4 sända Vilket liv med våran pappa Lars. Trots att pappa fortfarande inte är utom fara så har vi i familjen sagt ja till att sända programmet. Pappa ligger fortfarande på IVA men han har tv på rummet och vi känner att han kommer må bra av att se denna hyllning till honom. Och han behöver allt stöd han kan få, skriver Malin och fortsätter med att tacka kanalen och Renée Nyberg för visad respekt, samt fansen för deras omtanke.

Kvällens sändning av "Vilket liv!" med Lasse Berghagen börjar klockan 20:00 på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL