Lasse Berghagens tårar i Vilket Liv! på TV4 – minns Allsång på Skansen

Lasse Berghagens tårar i Vilket Liv! på TV4 – minns Allsång på Skansen

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 08 oktober 2023 kl. 15:07 | Publicerad 06 oktober 2023 kl. 18:00

Känslomässigt när TV-ikonen åter syns i rutan

Efter positiva uppdateringar från Malin Berghagen får vi se avsnittet med Lasse Berghagen i "Vilket liv!" TV4. När han, Renée Nyberg och Anders Lundin pratar om tiden på "Allsång på Skansen" brister han ut i tårar.

Äntligen får vi den här veckan se Lasse Berghagen som gäst i Renée Nybergs program Vilket liv! TV4. På grund av hans svåra hälsotillstånd har kanalen hållit på att visa hans avsnitt, men efter positiva besked från dottern Malin Berghagen väljer man nu att visa det. I ett av segmenten blir det väldigt känslosamt för Lasse när han, Anders Lundin och Renée Nyberg minns tillbaka på tiden i Allsång på Skansen och hur han först tvekade på att ta jobbet. 

Lasse Berghagens tårar i Vilket Liv! på TV4 – minns Allsång på Skansen
Lasse Berghagen med Renée Nyberg. Foto: TV4.

 

Lasse Berghagens tårar i Vilket Liv! på TV4 – minns Allsång på Skansen

När Renée Nyberg och publiken på Scalateatern i Stockholm välkomnar den folkkäre artisten och TV-profilen Lasse Berghagen i Vilket liv! får de sällskap av Anders Lundin på soffan. På skärmen i bakgrunden syns klipp från hans unika TV-karriär, och programledaren är snabb på att be honom sjunga de legendariska ledorden "kunskap, glädje åsså lite tango", vilket han gör i kör med Lundin. Därefter får vi se när de pratar om tiden på Allsång på Skansen

– Det är så mycket minnen. Det är inte bara jobbet, det är arbetskamrater och redaktioner som jag fått vara med om, säger Lasse.

Under Lasses ledning blev Allsång på Skansen det mest populära programmet i TV-Sverige. När Renée tar upp att han först tvekade på att ta jobbet blir det känslosamt i salen. 

– Jag visste nog inte fullt ut om det var min grej. Jag jobbade med mina shower, reste och var nöjd med det, säger Lasse innan han måste avbryta för att torka tårar från kinden. 

– Förlåt, jag är lite tårögd. Det är sminket, säger han innan han fortsätter: 

– Jag var tveksam, men det blev väldigt lyckat. Det var tio fantastiska år.

Fortsättningsvis pratar de om hur det kommer sig att Anders Lundin tog över rollen som programledare efter att ha gjort Robinson som på den tiden visades på SVT. I avsnittet får vi i vanlig ordning ta del av en mängd hyllningar och shower signerat veckans gäst. Du kan förvänta dig att se välbekanta ansikten som E-Type, Lotta Engberg, Petter och Robert Gustafsson dyka upp för att visa sin tacksamhet mot Lasse.

På söndag visas Lasse Berghagens avsnitt i "Vilket liv!" på TV4. Sändningen drar igång klockan 20:00. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL