Dramatisk vändning för Chris i Bonde söker fru – Jorden runt: Är absolut kär

Dramatisk vändning för Chris i Bonde söker fru – Jorden runt: "Är absolut kär"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 maj 2024 kl. 19:00

Johanna fortsätter markera för Chris

Det har inte varit lätt för utlandsbonden Christopher Sjöblom i vårens upplaga av "Bonde söker fru – Jorden runt" i TV4. En av årets sökande har vid flertalet gånger brutit ihop tack vare att hon känner sig lurad av Chris. Under kvällens sändning tar det hela dock en dramatisk vändning.

Johanna och chris i bonde söker fru jorden runt
Foto: TV4.

Chris ger inte upp på Johanna i "Bonde söker fru – Jorden runt" 2024

Det har varit rejält turbulent de senaste dagarna på den 25-årige Christopher Sjöbloms vingård i Napa Valley. Deltagaren Johanna Lidman har vid flertalet gånger sprungit iväg i tårar tack vare att hon känner sig lurad och förd bakom ljuset av Chris.

Det hela grundar sig i att hon tycker att bonden varit oärlig mot henne då hon fått vetskapen om att han inte bara kysst henne, utan även två andra deltagare utan att berätta det. Under säsongens 8 avsnitt går paret på en singeldejt och Johanna fortsätter att konfrontera och markera att hon inte är glad över hans agerande.

– Jag tror att jag känner mig lurad av dig. Varför är Amanda kvar då? Du hade ju genuint kunnat sagt så här att "vet du vad, jag känner mycket, mycket mer för Johanna, det är ingen poäng att du stannar". Jag tror att du kanske har bekräftat Amanda mer än vad du vill erkänna och då hade jag någonstans önskat att du var ärlig mot mig och inte ger mig falska förhoppningar, säger Johanna irriterat till Chris.

Johanna och Chris i Bonde söker fru – Jorden runt
Foto: TV4.

Den irriterade stämningen byts drastiskt ut mot kyssar

Chris förklarar att han måste ge de andra tjejerna en chans för att få reda på om det finns något där och att han inte alls försökt att lura henne. Johanna fortsätter att spela svår och när Chris frågar om hon vill åka hem efter hela kyss-incidenten får han ett kryptiskt svar i att hon inte vet och att han borde prova sig fram.

– Jag känner väl lite att någonstans måste han börja visa att han tycker om mig. Det är inte mitt jobb att ge ett facit i en situation man själv har satt sig. Saker förlorar lite mening om jag säger att jag behöver en kram nu, jag behöver sånt här nu, i ett sånt här skede. Förstår han mig inte nu så kanske det inte heller finns så mycket där, säger Johanna till produktionen.

Johannas taktik fungerar

Johannas tendenser till svartsjuka och att spela svår verkar vara egenskaper som faller Chris i smaken.

– Johanna vet exakt vad hon tycker, hon håller ingenting tillbaka. Hon säger vad hon säger och jag tycker att det är jättespeciellt i en person, jag har aldrig varit med om någonting sådant. Om jag känner något i magen så är det något, säger Chris till produktionen.

Efter många om och men tar dejten en helvändning och det hela slutar med passionerade kyssar och Johanna öppnar upp sig om sina känslor för produktionen.

– Jag känner väldigt mycket för Chris, det finns mycket spänning i luften, elektricitet. Jag gillar hur han får mig att må, vår dynamik, hur vi är med varandra. Jag skulle absolut säga att jag är kär, säger Johanna till produktionen.

Om det blir Johanna och Chris till slut ser du i fortsättningen av "Bonde söker fru – Jorden runt" måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL