Det här är Lynn Ivarsson i Bonde söker fru – jorden runt 2024

Det här är Lynn Ivarsson i Bonde söker fru – jorden runt 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
24 april 2024 kl. 10:04

Tog sig till Grekland för att dejta Dino

"Bonde söker fru – jorden runt 2024" är i full rullning i TV4 och en av årets sökande till olivbonden Dino Choreftis är Lynn Ivarsson från Bäckhammar.

Det här är Lynn Ivarsson i Bonde söker fru - jorden runt
 Lynn Ivarsson. Foto: TV4.

Det här är Lynn Ivarsson i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024 i TV4

En av årets utlandsbönder i spinoff-programmet Bonde söker fru – jorden runt i TV4 är Dino Choreftis, en 49-årig olivbonde som är bosatt på Rhodos, Grekland. En av årets deltagare som sökt in till programmet för att dejta just Dino är Lynn Ivarsson, 40, som jobbar som miljöinspektör och kommer från Bäckhammar.

Lynn äger ett semesterhus hemma i Sverige som hon både byggt och genomfört renoverat på – ett rejält kvitto på att hon är en driftig tjej! Sedan har hon en lägenhet en bit bort från huset som hon bor i resterande tid.

Lynn Ivarsson i Bonde söker fru - jorden runt
 Lynn Ivarsson. Foto: TV4.

"Den snällaste människan jag har träffat i mitt liv"

Lynns ansökan till programmet är den som imponerat allra mest på Dino. Vid deras första möte under säsongspremiären på Sundbyholm slott lyckades hon göra ett ännu större intryck på bonden och under deras samtal kom de fram till att de är väldigt lika i sina åsikter kring vad en relation ska innehålla.

– När Lynn kom in blev det bara YES! Lynn känns som den snällaste människan jag har träffat i mitt liv, jag har den känslan, säger Dino efter deras första möte.

Har haft svårt för att dejta

– Jag har tyckt att det har varit jobbigt att dejta. Av någon anledning har jag dragits till människor som kanske inte riktigt ska vara i mitt liv. Så jag har gjort en resa i att försöka tänka om i vad jag egentligen vill ha, och hur jag vill att mitt liv ska vara, säger Lynn till produktionen.

Nu söker Lynn efter en stabil och trygg man, om det är just Dino får vi se i fortsättningen av "Bonde söker fru – jorden runt 2024", måndagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL